Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Απόλυση… πριν την ΑΕΛ

Σημαία τα αρνητικά ρεκόρ έχει κάνει αυτή την περίοδο η ΑΕΛ που έχει δει πέντε προπονητές να κάνουν ντεμπούτο απέναντι της. Σημαία τα αρνητικά ρεκόρ έχει κάνει αυτή την περίοδο η ΑΕΛ που έχει δει πέντε προπονητές να κάνουν ντεμπούτο απέναντι της.

Πέντε ομάδες έχουν αλλάξει προπονητή πριν την αναμέτρηση με την ομάδα της Λάρισας. Ο Βύζας μάλιστα το έκανε και στα δύο ματς με την ΑΕΛ.

Η ομάδα της Λάρισας εμπνέει τις αλλαγές, ή οι αντίπαλοι της ψάχνουν μια νέα αρχή. Το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που ξεκίνησε ως φαβορί για την άνοδο και έχει την πιο βαριά φανέλα της κατηγορίας προσφέρει ψυχολογική ανάταση. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τρία από τα πέντε τελευταία ματς που έχει δώσει η ΑΕΛ ο αντίπαλος είχε αλλάξει προπονητή. Αν υπολογίσει κανείς και την φυγή του Νίκου Κεχαγιά θα δει πως στα τέσσερα από τα πέντε ματς που έδωσε η ομάδα της Λάρισας υπήρξε νέος προπονητής σε έναν από τους δύο πάγκους.

Οι διαδοχικές αλλαγές άρχισαν την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, όπου ο Φωκικός πήγε στην Λάρισα με τον Κώστα Τερζή στον πάγκο και πήρε ισοπαλία. Υπηρεσιακός προπονητής ήταν και την επόμενη αγωνιστική στα Ψαχνά, όπου ο Ηρακλής με τον Παναγιώτη Τοκπασίδη πήρε λευκή ισοπαλία.
Η επεισοδιακή αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό ήταν απλά ένα διάλειμμα σε αυτό το περίεργο σερί και ακολούθησε το ματς τον Βύζαντα στα Μέγαρα. Εκεί ο Νίκος Πατσίρης ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού μετά την λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Τώρα, απέναντι στην Παναχαϊκή θα βρουν μπροστά τους πάλι νέο προπονητή και μάλιστα με προηγούμενη θητεία στην ΑΕΛ. Ο Γιάννης Παπακώστας θα κάνει ντεμπούτο με τους Πατρινούς και φυσικά περιμένουμε τα επόμενα ματς της ομάδας της Λάρισας για να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτό το παράδοξο σερί που ξεκίνησε την 3η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος όταν ο Νίκος Παντέλης έκανε ντεμπούτο με τον Βύζαντα Μεγάρων που πήρε λευκή ισοπαλία μέσα στην Λάρισα.

 

ΤΑ ΑΛΛΑ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΑΕΛ

1 νίκη στα τελευταία έντεκα ματς έχει η ομάδα της Λάρισας και μάλιστα αυτή ήρθε στις καθυστερήσεις της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Θρασύβουλο.

 

84 ημέρες μεσολάβησαν από το γκολ του Ζοέλ Τσιμπάμπα στα Γιαννιτσά μέχρι αυτό του Ζοζέ Ζεκίνια στην Κατερίνη με τον Πιερικό. Τόσο ήταν το διάστημα που έκανε να σκοράρει σε εκτός έδρας αναμέτρηση η ΑΕΛ. Από τη νίκη με 3-0 κόντρα στα Γιαννιτσά στις 4 Ιανουαρίου 2012 μέχρι και τις 28 Μαρτίου 2012 και την ήττα με 2-1 από τον Πιερικό. Ημερολογιακά γίνεται μεγάλο το διάστημα, αλλά και οι 6 αγωνιστικές εκτός χωρίς γκολ είναι αρκετές.

 

7 γκολ έχει σημειώσει ο Ζοέλ Τσιμπάμπα στο φετινό πρωτάθλημα και είναι μακριά από τον δεύτερο σκόρερ της ΑΕΛ που συνολικά έχει στείλει μόλις 18 φορές την μπάλα στα δίχτυα. Δηλαδή μέσο όρο κάτω από το ένα γκολ ανά αγώνα (0,85).

Last modified onΣάββατο, 31 Μάρτιος 2012 03:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep