Αναβολή λόγω... Παπαδάκη

Η ΑΕΛ ενημέρωσε, γιατί η ΕΕΑ δεν συζήτησε τη μεταβίβαση της ίδιας και της Παναχαϊκής.

Σε αναβολή οδηγήθηκε η συζήτηση μεταβίβασης της ΠΑΕ ΑΕΛ από τη «La Farm» στην εταιρεία «Ανίκητο Άλογο», όπως έκανε γνωστό η θεσσαλική ομάδα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν εξέτασε την υπόθεση, γιατί τα μέλη της Επιτροπής ζήτησαν την προσκόμιση πρόσθετων περιουσιακών στοιχείων ή χορηγιών από τα οποία να προκύπτει ότι οι νέοι ιδιοκτήτες της Παναχαϊκής μπορούν να εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η σύζυγος του Νίκου Παπαδάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου με το εισόδημα που εμφανίζει, δεν δικαιολογεί την αγορά ΠΑΕ. Βέβαια, είναι πολύ πιθανό ανάλογα εμπόδια να εμφανιστούν και σε άλλες μεταβιβάσεις... Όπως ήταν λογικό, έπειτα από αυτή την εξέλιξη «πάγωσε» και η εξέταση της μεταβίβασης της ΑΕΛ στον Αλέξη Κούγια.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Σήμερα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε προσδιορισθεί να συζητηθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκής από τον κ. Αλέξη Κούγια στον επιχειρηματία υγρών καυσίμων κ. Νικόλαο Παπαδάκη και στη σύζυγό του ιδιοκτήτρια μεταφορικής κυρία Παπαδοπούλου.

Η συζήτηση ανεβλήθη γιατί ζητήθηκε από τα μέλη της επιτροπής η προσκόμιση προσθέτων περιουσιακών στοιχείων ή χορηγιών από τα οποία να προκύπτει ότι το ζεύγος Παπαδάκη -Παπαδοπούλου μπορεί να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Επειδή όμως η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι προαπαιτούμενο ώστε να συζητηθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από την εταιρία "La Farm" στην εταιρία "Aνίκητο Άλογο" ανεβλήθη και η συζήτηση για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ παρά το ότι ο φάκελος για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν άρτιος και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα στην έγκριση της μεταβίβασης.

Η αναβολή αυτή ήταν και νομικά και ουσιαστικά επιβεβλημένη αφού στην περίπτωση κατά την οποία δεν θα υπήρχε έγκριση για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή ο κ. Αλέξης Κούγιας θα ήταν ιδιοκτήτης δύο ΠΑΕ κάτι το οποίο νομικά απαγορεύεται. Η συζήτηση θα επαναληφθεί μόλις η οικογένεια Παπαδάκη είναι έτοιμη να προσκομίσει τα νέα στοιχεία».

Last modified onΤρίτη, 08 Σεπτέμβριος 2015 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep