Έριξε την Ερμιονίδα η Καλλιθέα!

Η Καλλιθέα σώθηκε στην ισοβαθμία. Άνετη παραμονή και για Παναιγιάλειο.

Επεισοδιακή ήταν η τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ και στον 1ο όμιλο της Football League! Το φινάλε ήταν δραματικό και η Καλλιθέα πανηγύρισε την παραμονή στην κατηγορία χάρη στην υπεροχή της στην ισοβαθμία με την Ερμιονίδα!

Η αθηναϊκή ομάδα επικράτησε 2-0 του Αχαρναϊκού στο Μενίδι και έπιασε αυτή της Αργολίδας, η οποία νωρίτερα είχε νικήσει 5-1 της Επισκοπής. Ωστόσο, στα μεταξύ τους ματς η Καλλιθέα είχε μία νίκη και μία ισοπαλία, απολογισμός που την κρατά στην κατηγορία!

Στα Ψαχνά, τέλος, ο Παναιγιάλειος αν και ήθελε μόλις ένα πόντο, νίκησε 3-2 τον τοπικό Ηρακλή και θα είναι και εκείνος παρών στο νέο πρωτάθλημα.

ΔΕΙΤΕ τη βαθμολογία.

Last modified onΔευτέρα, 15 Ιούνιος 2015 01:22

2 comments

  • απλα αχαρναικος
    απλα αχαρναικος Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2015 04:22 Comment Link

    Επειδη δεν γνωριζεις τι εγινε στο γηπεδο και ολος ο κοσμος υποστηριζε την παραμονη της ερμιονιδας , καλυτερα να μην πετας καρφια..... δεν γνωριζεις ουτε το γιουχαρισμα , αλλα και φυσικα ουτε και οτι ο διαιτητης πηγε να διακοψει το παιχνιδι στο 32''..... λογω επεισοδιων των φιλαθλων

  • Σαρδανάπαλος
    Σαρδανάπαλος Κυριακή, 14 Ιούνιος 2015 19:52 Comment Link

    Την Ερμιονίδα δεν την έριξε η Καλλιθέα, αλλά η απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τα Ψαχνά και φυσικά το Μενίδι που έδωσε το παιχνίδι στην Καλλιθέα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep