Τα σενάρια παραμονής στο Νότο

Παναιγιάλειος, Καλλιθέα και Ερμιονίδα θα δώσουν τη… μάχη τους για την συμμετοχή στη Football League τη σεζόν 2015-16

Όπως συμβαίνει στον Βόρειο όμιλο, έτσι και στο Νότιο το… τοπίο για τις ομάδες που θα παραμείνουν στην Football League δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει. Όλα θα κριθούν στις αναμετρήσεις της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των play out, όπου μόνο ο Αχαρναϊκός δεν έχει το άγχος και την πίεση της βαθμολογίας, καθώς με 26 βαθμούς έχει ήδη σωθεί τερματίζοντας πρώτος.

Όμως από κει και πέρα, οι Παναιγιάλειος, Καλλιθέα και Ερμιονίδα θα δώσουν την «μάχη» τους ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό και να πανηγυρίσουν την παραμονή του στην δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
17.30: Αχαρναϊκός – Καλλιθέα
17.30: Ηρακλής Ψαχνών – Παναιγιάλειος
17.30: Ερμιονίδα – Επισκοπή

Τα σενάρια της παραμονής έχουν ως εξής:

Μένει ο Παναιγιάλειος
Με θετικό αποτέλεσμα στα Ψαχνά, η «μαύρη θύελλα» δεν θα… ασχοληθεί με τα άλλα δυο ματς. Αν χάσει όμως, τότε επιζητά απώλεια βαθμών της Καλλιθέας ή της Ερμιονίδας

Μένει η Καλλιθέα
Με νίκη στο Μενίδι η ομάδα του Νίκου Παντέλη εξασφαλίζει σίγουρα την παραμονή της. Αν έρθει ισόπαλη ή ηττηθεί επιζητά ίδια… τύχη και για την Ερμιονίδα ώστε να μείνουν ισόβαθμες.

Μένει η Ερμιονίδα
Η ομάδα του Κρανιδίου δεν… κρατάει την τύχη στα χέρια της. Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στο εντός έδρας ματς με την Επισκοπή περιμένοντας είτε την ήττα του Παναιγιάλειου είτε ισοπαλία ή νίκη του Αχαρναϊκού στο ματς του Μενιδίου.

Δείτε τα αποτελέσματα του ομίλου, ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την βαθμολογία, ΕΔΩ

Last modified onΚυριακή, 14 Ιούνιος 2015 12:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep