Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βέλη» και προβλέψεις από Ολισαντέμπε

Ο επιθετικός της Βέροιας μίλησε για τον Βύζαντα, τη Βέροια και το Πολωνία - Ελλάδα.

Αν και ο ίδιος δεν σκόραρε, οι Πολωνοί και συγκεκριμένα η εφημερίδα «Super Express» του έδωσε συγχαρητήρια για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Βέροιας και ο ίδιος δήλωσε: «Αν δεν παίξω πώς θα σκοράρω; Δεν είχα αγωνιστεί για έναν ολόκληρο χρόνο. Δεν ήταν τόσο όμορφο το γκολ, αλλά ήταν γκολ...».

Για το πέρασμά του από τα Μέγαρα, ο ίδιος χαρακτήρισε... ερασιτεχνική ομάδα τον Βύζαντα, λέγοντας: «Δυστυχώς είναι ερασιτεχνική ομάδα. Δεν αγωνίστηκα, γιατί δεν μπορούσαν να βγάλουν το δελτίο μου. Δεν είχαν εμπειρία στην απόκτηση ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό και δεν γνώριζαν ότι έπρεπε να πάρουν τα έγγραφά μου από την κινεζική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Εκτός αυτού, υπήρχαν μεγάλα οικονομικά προβλήματα, πολλοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν...».

Σχετικά με τη μεταγραφή του στη Βέροια, ανέφερε: «Η Βέροια με ήθελε και το καλοκαίρι. Είναι μια σοβαρή ομάδα, καλύτερη από πολλές άλλες στην κατηγορία. Θέλουμε την άνοδο και είμαστε 2οι. Εδώ είναι όλα όπως πρέπει να είναι...».

Φυσικά, έκανε και μία πρόβλεψη για τον αγώνα Πολωνία - Ελλάδα στο Euro: «Οι πιθανότητες είναι 50-50. Η Ελλάδα δεν χάνει παιχνίδια. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν χάνει! Έχουν βρει το προσωπικό τους στυλ. Η Πολωνία δεν έπαιξε προκριματικά και αυτοί οι αγώνες «χτίζουν» τις ομάδες. Από την άλλη πλευρά είναι μεγάλο όπλο της Πολωνίας οι οπαδοί. Ωστόσο, στην πρεμιέρα πάντα οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες».

Σημείωσε, μάλιστα, ότι είναι πιθανό να εκτελέσει χρέη τηλεσχολιαστή στο Euro: «Ο ατζέντης μου διαπραγματεύται με τηλεοπτικό σταθμό στη Νιγηρία. Εκεί το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία και όλοι θα το παρακολουθούν. Εξάλλου, ξέρω πολύ καλά την Ελλάδα και την Πολωνία. Γι' αυτό έγινε... ειδικός στην τηλεόραση»

Last modified onΠαρασκευή, 27 Ιανουάριος 2012 04:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep