Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Ο Ηρακλής δεν θα αδειοδοτηθεί»!

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας υποστήριξε ότι ο Ηρακλής δεν πρόκειται να περάσει τη διαδικασία της αδειοδότησης.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ok Radio» έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ηρακλή. Όταν ρωτήθηκε για τις αφίσες της ΠΑΕ πριν από εντός έδρας ματς, απάντησε ότι ο πυρήνας των οπαδών της ΑΕΛ μέσα στη Λάρισα δεν είναι μεγάλος (!), ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο Γηραιός δεν πρόκειται να αδειοδοτηθεί για τη Super League.

Το απόσπασμα της δήλωσης Πλεξίδα βάσει της απομαγνητοφώνησης του flnews:

«Η ΑΕΛ έχει πυρήνα πολύ κόσμου, αλλά μέσα στη Λάρισα ο πυρήνας αυτός που ασχολείται κάθε μέρα με την ΑΕΛ είναι πολύ μικρός. Αν έπαιζε η ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό θα γέμιζε. Με τον Γάζωρο γιατί δεν γεμίζει; Έχουν αλλάξει οι επχές. Ο κόσμος σκέφτεται άλλα πράγματα σήμερα. Κανένα γήπεδο δεν γεμίζει πλέον. Η ομάδα είναι 3η. Γιατί ο κόσμος είναι μακριά;

Η 1η θέση δεν απομακρύνεται όσα βήματα και να κάνει ο Ηρακλής. Ο Ηρακλής δεν πρόκειται να αδειοδοτηθεί ποτέ. Εννοείται ότι η ΑΕΛ θα πάρει αγωνιστικά την άνοδο. Αυτή δεν μπορεί να έρθει γιατί μία ομάδα δεν θα αδειοδοτηθεί, αλλά ο Ηρακλής θα έχει προβλήματα ίδια με αυτά της Νίκης Βόλου»!

Last modified onΤετάρτη, 14 Ιανουάριος 2015 15:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep