Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με πέντε στους «16»

Στην κλήρωση της Παρασκευής (9/1) θα βρίσκονται πέντε εκπρόσωποι της Football League. Μετά από τους Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλής και Τύρναβος προκρίθηκαν ακόμη η ΑΕΚ και ο ΑΟ Χανιά. 

Συνολικά πέντε ομάδες της Football League, από τις αναμετρήσεις που έγιναν την Τετάρτη (7/1), πήραν την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και θα είναι στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή (9/1) στη μία το μεσημέρι. 

Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλής, Τύρναβος, ΑΕΚ και Χανιά βρίσκονται ανάμεσα στις 16 ομάδες της κλήρωσης με τις αναμετρήσεις πλέον να είναι διπλές. Απο την Super League προκρίθηκαν Λεβαδειακός, Ηρακλής, Γιάννινα, Κέρκυρα, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Βέροια, Αστέρας Τρίπολης, Skoda Ξάνθη, ΟΦΗ και Πανθρακικός. 

Για να μην προκύψει αγώνας ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες υψηλής δυναμικότητας, η ΕΠΟ θα χωρίσει τους "16" ανάλογα με την θέση που πήραν στον όμιλο τους και έτσι δεν μπορούν να αναμετρηθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μεταξύ τους και μόνο η ΑΕΚ πήρε πρώτη θέση από τις ομάδες της Football League με αποτέλεσμα να βρεθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. 

ΠΡΩΤΟ ΓΚΡΟΥΠ

Ολυμπιακός -  ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ  - Λεβαδειακός - ΑΕΚ  - Βέροια -  Αστέρας Τρίπολης  - Παναθηναϊκός

ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ

Πανιώνιος - Κέρκυρα - Ξάνθη - Ηρακλής - Πανθρακικός - Απόλλων Σμύρνης - Τύρναβος - Χανιά

 

Η ΑΕΚ για τον 5ο όμιλο επικράτησε με 3-0 του Ατρομήτου και πήρε την πρόκριση ως πρώτη στην επόμενη φάση, ενώ ως δεύτερος πέρασε ο Πανθρακικός. 

Στον 8ο όμιλο υπήρξε θρίλερ μέχρι το τέλος με τον ΑΟ Χανιά να ισοφαρίζει από 2-0 σε 2-2 τον Παναθηναϊκό και η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 2-0 αποδείχθηκε χωρίς νόημα τελικά. 

Στον 4ο όμιλο, ο Ηρακλής προκρίθηκε στην επόμενη φάση με την λευκή ισοπαλία στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά. Πρώτος από αυτό τον όμιλο πέρασε ο Λεβαδειακός.
Στον 6ο όμιλο, ο Απόλλων Σμύρνης πήρε ισοπαλία στην Βέροια με 1-1 και πέρασε ως δεύτερος μαζί με την ομάδα της Ημαθίας. Εκτός έμεινε ο Εργοτέλης που ηττήθηκε με 2-0 από την Ερμιονίδα.
Στον 7ο όμιλο, ο Τύρναβος πανηγύρισε την πρόκριση στους "16" του θεσμού με την ισοπαλία 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός έμεινε η Καλλονή που επικράτησε με 5-0 εντός έδρας του Αιγινιακού.

Στον 1ο όμιλο, η Παναχαϊκή έμεινε τρίτη και ο Φωστήρας 4ος, αποχαιρετώντας τον θεσμό του Κυπέλλου.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες.

Media

Last modified onΠαρασκευή, 09 Ιανουάριος 2015 02:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep