Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κοντά στα χωριά SOS (photos)

H AEK στήριξε έμπρακτα τα Παιδικά Χωριά SOS.

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε πριν τον αγώνα με την Επισκοπή η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, οι φίλοι της Ένωσης συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που είχε κάνει η ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε:

«Πριν τον αγώνα με την Επισκοπή πραγματοποιήθηκε η κοινωνική δράση της ΠΑΕ ΑΕΚ που είχε ανακοινωθεί και αφορούσε τα Παιδικά Χωριά SOS. Συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης προς ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS που αντιμετωπίζουν μεγάλα και σοβαρά προβλήματα, τα οποία έχουν διογκωθεί λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

sos1

Συγκεκριμένα, δύο φορτηγά αυτοκίνητα των Παιδικών Χωριών βρέθηκαν 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα έξω από τις Θύρες 9 και VIP, ώστε αφού συγκεντρωθούν τα είδη να μεταφερθούν απευθείας στον προορισμό τους. Ο απλός κόσμος αλλά και διακεκριμένα μέλη της ενωσίτικης οικογένειας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και η συμμετοχή ήταν συγκινητική.

sos2

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας που προσέφεραν έστω και ένα είδος, στηρίζοντας την δράση αυτή. Η προσφορά όπου υπάρχει ανάγκη είναι μια μεγάλη ηθική ανταμοιβή».

sos3

sos4

sos5

sos6


Last modified onΔευτέρα, 08 Δεκέμβριος 2014 00:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep