Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πάντα αγαπημένος προορισμός»

Το μήνυμα του Αλέκου Βοσνιάδη στους οπαδούς της Νίκης Βόλου.

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα της Κυριακής (17/08) στο Πανθεσσαλικό μεταξύ της Νίκης Βόλου και της ΑΕΚ θα γίνει η απομονή στους περσινούς πρωταθλητές της Football League. Η θεσσαλική ομάδα προσκάλεσε και τον Αλέκο Βοσνιάδη, ο οποίος, όμως δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών».

Με δήλωσή του στο «goalpost.gr» ο τεχνικός που οδήγησε τη Νίκη Βόλου στην άνοδο ανέφερε:

«Ο κόσμος της Νίκης να χαρεί αυτή την απονομή του Κυπέλλου, το δικαιούται άλλωστε. Ζει το όνειρο που είχε να δει την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές, προσωπικά εγώ αλλά και το τιμ, το διάστημα που ήμασταν στο Βόλο. Μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας αυτό που ζήσαμε στην καθημερινότητά μας ήταν απίστευτο. Αυτός ο κόσμος ακόμα μας αγκαλιάζει και μας τιμά. Όλο αυτό που ζήσαμε αυτό το χρονικό διάστημα και ειδικά το βράδυ της 1ης Ιουνίου είναι κάτι που δεν βγει ποτέ από το μυαλό μας και θα το θυμόμαστε πάντα.

Θα θυμόμαστε για πάντα πως η Νίκη 2013-14, με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές, πέτυχε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ μετά από 48 χρόνια, κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα για όλο αυτόν τον κόσμο.

Εύχομαι ο κόσμος να το χαρεί πολύ και εύχομαι αυτοί που κρατάνε τις τύχες αυτού του ιστορικού σωματείου να δώσουν στην ομάδα την ηρεμία και την οργάνωση που απαιτεί η Σούπερ Λιγκ ώστε να παραμείνει για πολλά χρόνια σ' αυτό το επίπεδο.

Ο Βόλος θα είναι για μένα πάντα ένας αγαπημένος προορισμός.

Προσωπικοί λόγοι δυστυχώς δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι στην απονομή.

Ευχαριστώ τον κόσμο της Νίκης για την αγάπη που μου πρόσφερε απλόχερα, τα αισθήματα είναι αμοιβαία».

Last modified onΣάββατο, 16 Αύγουστος 2014 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep