Οι αριθμοί της 20ής αγωνιστικής

  • Written by Γιάννης Σάντολης
  • Published in Θέματα
  • 0 comments
Τα στατιστικά του πρωταθλήματος της Football League για την 20η αγωνιστική. Τα στατιστικά του πρωταθλήματος της Football League για την 20η αγωνιστική.

Στα στατιστικά της 20ής αγωνιστικής κυριαρχούν οι… περιπέτειες των Φωστήρα και Καλλιθέας στην Κρήτη, τα κατορθώματα του Σκοπιανού Μπαλντοβαλίεφ με την φανέλα της Κέρκυρας και, βεβαίως, ποιοι παίκτες «μάτωσαν» για πρώτη φορά τα δίχτυα της δεύτε750ρης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΝΤΟΛΗΣ 

Οι αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής της Football League έφεραν τα δικά τους ρεκόρ και την συμπλήρωση επιδόσεων για ομάδες και ποδοσφαιριστές. 

1.561 

γκολ συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός Βόλου με τα δύο χθεσινά κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών. Το 1560ό πέτυχε ο Μάριο Γκούρμα.

750

γκολ παθητικό στην κατηγορία συμπλήρωσε με τα δύο τέρματα που δέχθηκε από τον Ηρακλή η Δόξα Δράμας. Παράλληλα αύξησε το αρνητικό της ρεκόρ, αφού δεν σκόραρε και έφτασε τα 630 λεπτά χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα.

 

Διπλή επιτυχία για τους γείτονες Φωστήρα και Καλλιθέα σε Χανιά και Ρέθυμνο αντιστοίχως. Η νίκη των «κιτρινόμαυρων» του Ταύρου ήταν η 8η σε όλες τις διοργανώσεις (Α’, Β’, Γ’, Δ’, Κύπελλο) στην Κρήτη, ενώ οι υπόλοιπες 7 ήταν άλλη μία επί του ΑΟΧ, 2 επί της ΑΕ Χανίων και μία επί των Επισκοπής (1), Νέου Αστέρα Ρεθύμνου (1), ΠΟΑ (1) και Αναγέννησης Ιεράπετρας (1). Όσον αφορά στους «κυανόλευκους», που παρουσιάζονται ακόμη πιο …εξοικειωμένοι με την Μεγαλόνησο, οι 12 νίκες τους μοιράζονται ως εξής: ΟΦΗ (1), Ηρόδοτος (1), Επισκοπή (1), Άγιος Νικόλαος (4!), ΑΟ Χανίων(1), Ποσειδών Ηρακλείου (1), Πλατανιάς (2), ΠΟΑ (1).

180

ισοπαλίες έχει πλεόν η Καβάλα με αυτή κόντρα στον Βατανιακό.

 

340

νίκες συμπλήρωσε η Καλλιθέα μετά το «διπλό» στο Ρέθυμνο.

Ο Φωκικός δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει τον Παναιγιάλειο σε 4 αγώνες. Έχουν άλλες δύο συναντήσεις για την Δ’ Εθνική την περίοδο 2004-05.

 

32

οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί μέχρι στιγμής στα πρώτα 20 παιχνίδια του πρωταθλήματος, από τους οποίους οι 9 δεν έχουν χάσει λεπτό.

Το πρώτο τους τέρμα στην κατηγορία πέτυχαν οι Μίροσλαβ Μπουντίνοφ (Εθνικός Γαζ.), Ζόρντι Ρόχας (Καλλιθέα), Γιώργος Παπαδημητρίου (Βύζας), Αλέξανδρος Αμπντέλ-Ραχίμ (Γλυφάδα) και Αλέξανδρος Μπίρης (Ζάκυνθος), ενώ το πρώτο φετινό οι Ντος Σάντος (Αχαρναϊκός) και Σπύρος Δωροβίνης (Γλυφάδα).

 

110

συμμετοχές στην Β’ Εθνική συμπλήρωσε ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης του Εθνικού Γαζώρου.

 

Ο Ζόραν Μπαλντοβάλιεφ σημειώνει… μαζεμένα τα τέρματά του φέτος με την Κέρκυρα. Είναι η τρίτη φορά που σκοράρει δις στο πρωτάθλημα μετά τα δύο τέρματα στην Κατερίνη (2-0 τον Πιερικό στις 22/12/13) και στα Γιαννιτσά (4-1 την Αναγέννηση στις 6/1/2014).

Last modified onΤρίτη, 18 Φεβρουάριος 2014 14:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep