Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Σεροπιάν στο «FLNews»

Ο πρώην προπονητής της Παναχαϊκής μίλησε για την αποχώρησή του.

 

 

Μία ημέρα μετά το διαζύγιό του με την Παναχαϊκή, ο Μουράτ Σεροπιάν μίλησε στο «FLNews» για την παραίτησή του από τον πάγκο και τη δήλωση του Αλέξη Κούγια για μη αρσενική συμπεριφορά εκ μέρους του. «Ήταν μία κίνηση αξιοπρέπειας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Από την πλευρά μου κατάλαβα ότι έπρεπε να αλλάξει κάτι άμεσα. Μπορεί να υπάρχει πίκρα ή στενοχώρια, γιατί όλα έγιναν απότομα, όμως δεν έκανα κάτι μη ανδρικό. Εκτιμώ ότι ό,τι έγινε, έγινε για το καλό της ομάδας. Δεν ήμουν ποτέ δημόσιος υπάλληλος και όλο αυτό διάστημα δούλευα για το καλό της ομάδας».

 

Σχετικά με τα αίτια της έως τώρα πορείας της Παναχαϊκής, ο Σεροπιάν δήλωσε: «Θεωρώ ότι η μεγάλη αγωνιστική αποχή μας επηρέασε. Μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν παίξει ξανά στη Β' Εθνική. Η Παναχαϊκή είναι μια νέα ομάδα και χρειάζεται υπομονή για να αποδώσει βάσει του ρόστερ».

 

 

Το όνομα του Σεροπιάν ακούστηκε και για την τεχνική ηγεσία του Βύζαντα. Τι απαντάει ο ίδιος στα σενάρια; «Λόγω της περσινής απόλυτα επιτυχημένης πορείας υπάρχει ένα δέσιμο. Έφυγα σαν φίλος από τα Μέγαρα, όμως δεν μπορω να μιλήσω από τη στιγμή που αυτή τη στιγμή υπάρχει προπονητής στον Βύζαντα. Προς το παρόν ηρεμώ. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον...».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep