Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο Μπέος στο γραφείο του Σαρρή»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΙΔΕΑΔ, Νίκο Παναγόπουλο, ο Αχιλλέας Μπέος εθεάθη στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ.

Με ισόβια απαγόρευση ενασχόλησής του με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα έχει τιμωρηθεί ο Αχιλλέας Μπέος. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε, να δώσει το «παρών» στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, όπως υποστήριξε στη ραδιοφωνική «Έφεση στον ΣΚΑΪ» ο αντιπρόεδρος της ΙΔΕΑΔ, Γιώργος Παναγόπουλος.

Ο Παναγόπουλος είπε: «Οταν ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης Σταμάτης Βελλής πήγε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να απολογηθεί έπεσε πάνω στον Αχιλλέα Μπέο. Τον βρήκε στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ Γ. Σαρρή, ενώ υπάρχει ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης του με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα (!) και το κατέθεσε στο αθλητικό δικαστήριο».

Σημειώνεται ότι ο Βελλής στο υπόμνημά του όταν κλήθηκε να απολογηθεί για την ανακοίνωση που είχε εκδώσει και αναφερόταν σε δραστηριοποίηση του Μπέου, ανέφερε: «Την ημέρα της απολογίας μου ο Αχιλλέας Μπέος είχε επισκεφθεί την ΕΠΟ από τις 10 το πρωί και βρισκόταν έξω από το γραφείο του προέδρου της. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο αντιπρόεδρος της ομάδας μου, που τον συνάντησε εκεί στις 10 το πρωί και τον χαιρέτησε».

Last modified onΤετάρτη, 12 Ιούνιος 2013 13:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep