Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κολίτσι: «Μπορεί νίκη ο Ηρακλής»

Ο πρώην τερματοφύλακας των Ηρακλή, Ολυμπιακού Βόλου, Ενέα Κολίτσι μίλησε για το ντέρμπι της 41ης αγωνιστικής.

Ο Αλβανός γκολκίπερ φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena 89,4 FM» και ρωτήθηκε για το προσεχές ματς στο Πανθεσσαλικό μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή. Τόνισε ότι ο «Γηραιός» μπορεί να φύγει νικητής, αλλά δεν έκρυψε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ καλή ομάδα, κυρίως επιθετικά.

Αναλυτικά, δήλωσε τα ακόλουθα:

Για τη νίκη του Ηρακλή:

«Έδειξε από νωρίς την ανωτερότητά του ο Ηρακλής με τα δύο γρήγορα γκολ. Δεν μπορείς να κάνεις κάποια ιδιαίτερη κριτική».

Για το ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι για τον Ηρακλή. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πολύ καλή ομάδα, ιδιαιτέρως επιθετικά, αλλά ο Ηρακλής πιστεύω πως μπορεί να κερδίσει. Πιστεύω πολύ στον Ηρακλή. Καλό θα είναι να έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους. Αν όντως πάνε πάνω από 1.000 οπαδοί, θα είναι καταπληκτικό για τους παίκτες. Και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου είναι πολύ φιλικοί και ήρεμοι, δεν νομίζω να δημιουργηθεί πρόβλημα».

Για το ποια χαρακτηριστικά θα παίξουν σημαντικό ρολό στο αποτέλεσμα:

«Σε αυτά τα παιχνίδια παίζει ρόλο ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα και η εμπειρία. Αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να έχει η ομάδα που θέλει να κερδίσει και οι παίκτες αυτής».

Για την 8ετή παρουσία του στους «κυανόλευκους», αλλά και στους «ερυθρόλευκους»:

«Δεν μπορώ να ξεχάσω τα όσα έζησα στον Ηρακλή, 8 χρόνια ήμουν στην ομάδα. Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους. Και στον Βόλο είχαμε πάρει το πρωτάθλημα, πέρασα και εκεί πολύ καλά. Αλλά πάντα, είχα και έχω το απωθημένο να παίξω βασικός με τη φανέλα του Ηρακλή».

Για τους καλούς τερματοφύλακες που είχε διαχρονικά ο Ηρακλής αλλά και τον Φώτη Γκιζέλη:

«Πάντα στον Ηρακλή υπήρχαν πολύ καλοί τερματοφύλακες και έμαθα πολλά πράγματα από αυτούς τους ανθρώπους. Και φυσικά, από τον κο Γκιζέλη, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά».

Για την πιθανή επιλογή του Κάτσε να αγωνιστεί με την Εθνική Αλβανίας αλλά και την προσπάθεια που γίνεται στο ομοσπονδιακό συγκρότημα της χώρας του:

«Όντως, συζητιέται εδώ και πολύ καιρό αυτό το ζήτημα και χαίρομαι πολύ που ο Κάτσε θα κάνει αυτή την επιλογή. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, θα είναι πολύ καλό για την Εθνική μας να παίζει σε αυτήν. Γίνεται μια καλή προσπάθεια, έχουμε πολύ καλούς παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό, αλλά και στην χώρα μας. Υπάρχει και ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, προσπαθούμε, αλλά θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

Για το πού αγωνιζόταν τη φετινή σεζόν:

«Φέτος βρισκόμουν στην αλβανική Σαμοσάρι και πλέον έχουμε επιστρέψει για διακοπές. Τα πήγαμε αρκετά καλά, ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν το περίμενα».

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάιος 2013 15:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep