Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Παραμονή στο φινάλε!

Μάχη σωτηρίας μέχρι τέλους προβλέπεται μεταξύ Θρασύβουλου και Βύζαντα Μεγάρων.

Τα βλέμματα των περισσότερων βρίσκονται στη μάχη της ανόδου και στα εισιτήρια που οδηγούν στην απευθείας άνοδο και τα play off. Ωστόσο, την ίδια στιγμή στην ουρά της βαθμολογίας δύο ομάδες μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Αναγέννηση Επανομής αποχαιρέτησε και μαθηματικά την κατηγορία μετά την ήττα (1-0) στην Κατερίνη και πλέον μένει να φανεί ποιος εκ των Θρασύβουλου, Βύζαντα Μεγάρων θα κρατηθεί στην κατηγορία.

Η ήττα (4-0) της ομάδας της Φυλής από τη Δόξα Δράμας και η ταυτόχρονη νίκη (1-0) του Βύζαντα απέναντι στον Φωκικό φούντωσε τη μάχη στις τελευταίες θέσεις. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο δεύτερος που θα υποβιβαστεί να γίνει γνωστός στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες έχουν αναδειχτεί ισόπαλες 0-0 στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια. Οπότε στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων (αυτή τη στιγμή υπερέχει ο Θρασύβουλος με -21 έναντι -27 του Βύζαντα) και κατ' επέκταση η καλύτερη επίθεση (22 μέχρι τώρα ο Θρασύβουλος και 17 ο Βύζας).

Το flnews.gr σας παρουσιάζει τα ματς που ακολουθούν για τις δύο ομάδες, με τον Θρασύβουλο να έχει το μειονέκτημα του ρεπό την 40ή αγωνιστική... 

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (27) ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (26)
Αγωνιστική Αντίπαλος Αντίπαλος
  
39η Νίκη Βόλου* ΑΕΛ*
40ή ΡΕΠΟ Καλλιθέα
41η Εργοτέλης*  Πανσερραϊκός*
42η Ηρακλής Ψαχνών Αν. Επανομής

Με (*) τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει και το γράφημα του flnews.gr το οποίο παρουσιάζει την έως τώρα πορεία των δύο αντιπάλων στο πρωτάθλημα. Ο Θρασύβουλος για 19 αγωνιστικές βρέθηκε σε τροχιά υποβιβασμού, ενώ ο Βύζας Μεγάρων για 21! Σημειώνεται ότι η ομάδα της Φυλής δεν έχει καταφέρει ποτέ να σκαρφαλώσει πιο πάνω από τη 19η θέση...

byzas thras

Last modified onΔευτέρα, 13 Μάιος 2013 19:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep