Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Κόντρες παλιών γνώριμων...

Η 16η αγωνιστική προκάλεσε περίεργα συναισθήματα σε αρκετούς πρωταγωνιστές.

Ιδιαίτερες συναντήσεις επεφύλασσαν τα ματς της Κυριακής (13/01) στη Football League. Η 16η αγωνιστική τα έφερε έτσι, ώστε αρκετοί προπονητές να τεθούν αντιμέτωποι με τις παλιές «αγάπες», ενώ και ο Πάτρικ Ογκουνσότο δεν χάρηκε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

KAVAKAS

Στη Μυτιλήνη, λοιπόν, ο Τίμος Καβακάς λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της ΑΕΛΚ επέστρεψε στο νησί και στο ντεμπούτο του με την ΑΕΛ γνώρισε την ήττα από την πρώην του ομάδα.

TZANA

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 ήταν προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο 48χρονος γύρισε στην έδρα των «κιτρινόμαυρων» ως τεχνικός της Δόξας πλέον, αλλά δεν κατάφερε να φύγει νικητής (1-1).

bosni

Για τρία χρόνια ήταν στον πάγκο της Αναγέννησης Επανομής ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ωστόσο, την Κυριακή (13/01) υποχρέωσε ως προπονητής του πρωτοπόρου Απόλλωνα Σμύρνης τους «πράσινους» και τους βύθισε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

mito

Στον Πιερικό ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς πανηγύρισε νίκη - ανάσα απέναντι στον Πανσερραϊκό. Ο Σέρβος τέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα της οποίας υπήρξε προπονητής από το 2005 έως το 2006.

foiros

Ο Γιώργος Φοιρός πήρε πέρυσι από το χέρι τον Ηρακλή Ψαχνών και τον οδήγησε στην άνετη παραμονή, όμως την Κυριακή (13/01) η πρώην του ομάδα τον πλήγωσε και έφυγε με το τρίποντο (2-1) από τα Γιαννιτσά.

ogou2

Στο Πανθεσσαλικό, τέλος, ο Πάτρικ Ογκουνσότο έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου απέναντι στον Εργοτέλη. Ο Νιγηριανός είχε αντιμετωπίσει την ομάδα του Ηρακλείου και στο τελευταίο του ματς με την Αναγέννηση Επανομής, αλλά τότε δεν είχε βρει δίχτυα. Το έκανε την Κυριακή (13/01), αλλά δεν πανηγύρισε...

Last modified onΔευτέρα, 14 Ιανουάριος 2013 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep