Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Μαύρος» Οκτώβρης (photos)

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει προλάβει να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό ως προπονητής της Δόξας Δράμας και του Ολυμπιακού Βόλου Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει προλάβει να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό ως προπονητής της Δόξας Δράμας και του Ολυμπιακού Βόλου

Μέσα στον Οκτώβριο το 1/3 των ομάδων της Football League άλλαξε προπονητή!

Το καλύτερο πρωτάθλημα της τελευταίας 15ετίας χαρακτηρίζουν πολλοί αυτό της Football League, όμως οι…συνήθειες δεν αλλάζουν και η απόλυση προπονητών αποτελεί πάντα την εύκολη λύση. Μέσα στον Οκτώβριο επτά ΠΑΕ αποφάσισαν να αλλάξουν πρόσωπο στον πάγκο και είναι βέβαιο ότι η λίστα θα μεγαλώσει σύντομα.

Το flnews.gr, λοιπόν, σας παρουσιάζει το… ημερολόγιο των απολύσεων, αλλά και παραιτήσεων στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, όλων μέσα στον μήνα Οκτώβριο.

4 Οκτωβρίου…

GALTSI

Η Αναγέννηση Επανομής δίνει την ευκαιρία στον 44χρονο, Κώστα Γαλτσίδη μετά την αποχώρηση του Αλέκου Βοσνιάδη. Δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές ήταν αρκετές για να...πάψει η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Το τιμόνι πλέον βρίσκεται στον Σπύρο Μπαξεβάνο.

Φετινός απολογισμός σε πρωτάθλημα και Κύπελλο:

Με Γαλτσίδη: 0-0-2

Με Μπαξεβάνο: 1-0-4


8 Οκτωβρίου…

papako

Η Παναχαϊκή έχει εμπιστευτεί για δεύτερη σεζόν τον Γιάννη Παπακώστα. Οι σχέσεις του, όμως με τη διοίκηση, το αλαλούμ με φυγές παικτών και το κακό ξεκίνημα έχουν ως αποτέλεσμα το διαζύγιο. Άμεσος αντικαταστάτης του ο Ηλίας Φυντάνης.

Φετινός απολογισμός σε πρωτάθλημα και Κύπελλο:

Με Παπακώστα: 0-2-1

Με Φυντάνη: 2-1-1


11 Οκτωβρίου…

pap

Όπως πέρυσι με τον Πιερικό, έτσι και φέτος με τη Δόξα Δράμας ο Σούλης Παπαδόπουλος μένει χωρίς δουλειά μετά από ήττα στα Ψαχνά. Αυτή τη φορά παραιτείται, με τον υπηρεσιακό, Αντώνη Κασδοβασίλη να οδηγεί τους «μαυραετούς» στο πρώτο τρίποντο. Αντικαταστάτης λίγες ημέρες μετά ο Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Φετινός απολογισμός σε πρωτάθλημα και Κύπελλο:

Με Παπαδόπουλο: 0-1-3

Με Κασδοβασίλη: 1-0-0

Με Τζαναβάρα: 1-0-1


15 Οκτωβρίου…

tzan

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας «έχτισε» από την αρχή τον Βύζαντα Μεγάρων, αλλά μένει μόλις μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου λόγω των πολλών προβλήματων. Αποχωρεί με άμεσο προορισμό τη Δράμα και αντικαταθίσταται από τον Θύμιο Γεωργούλη.

Φετινός απολογισμός σε πρωτάθλημα και Κύπελλο:

Με Τζαναβάρα: 0-2-3

Με Γεωργούλη: 1-1-0


19 Οκτωβρίου…

VAZA

Ο Γιώργος Βαζάκας μαθαίνει από τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτη Μποτσιβάλη ότι χάνει τη δουλειά του έπειτα από 1 νίκη σε 5 αγώνες. Την ίδια στιγμή ανακοινώνεται η πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου.

Φετινός απολογισμός σε πρωτάθλημα και Κύπελλο:

Με Βαζάκα: 1-3-1

Με Παπαδόπουλο: 1-1-0


22 Οκτωβρίου…

VAZEXA

Ο Κριστόφ Βαζέχα ενημερώνεται ότι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Πλατανιά στην Κρήτη για τον αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά. Ο Σίμος Παπαδημητρίου δεν είχε την ίδια φιλοσοφία με τον Ελληνοπολωνό. Έως τώρα υπηρεσιακός ο Κώστας Τερζής.

Φετινός απολογισμός σε πρωτάθλημα και Κύπελλο:

Με Βαζέχα: 2-2-2

Με Τερζή: 0-0-1


26 Οκτωβρίου…

VOUZAS

Ο Ηρακλής Ψαχνών γνωρίζει «βαριά» ήττα στο Κύπελλο από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Βασίλης Βούζας αναλαμβάνει την ευθύνη και λίγες ημέρες μετά αποφασίζεται η λύση της συνεργασίας του με τους «πράσινους», χωρίς να έχει βρεθεί ακόμα ο διάδοχος. Υπηρεσιακός ο Παναγιώτης Τοκπασίδης.

Φετινός απολογισμός σε πρωτάθλημα και Κύπελλο:

Με Βούζα: 2-1-3

Last modified onΔευτέρα, 28 Οκτώβριος 2013 03:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep