Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ο έλεγχος της Football League

Οι ενδεκάδες των UP και DOWN στη Football League έπειτα από πέντε αγωνιστικές και... 50 αγώνες!

Ούτε ένας μήνας δεν έχει συμπληρωθεί από τότε που η... πολύπαθη Football League έφτασε στη σέντρα και άκουσε το εναρκτήριο λάκτισμα. Κι όμως... 20 μέρες μετά έχει διανύσει πέντε στροφές, από τις 42.

Με παιχνίδια ανά τρεις περίπου ημέρες, η δεύτερη τη τάξει κατηγορία έχει προσφέρει μέχρι τώρα 50 ματς και... σχεδόν 100 γκολ (96). Ένα περισσότερο δηλαδή από την πολυδιαφημισμένη Super League με μία αγωνιστική παραπάνω. Τα πρώτα συμπεράσματα, λοιπόν, έχουν βγει και το flnews.gr σας παρουσιάζει τα UP και DOWN των πρώτων πέντε αγωνιστικών.

UP

 

+ Με το απόλυτο στους 15 πόντους, οι πρωτοπόροι έχουν 10, κάτι που δείχνει τον μεγάλο ανταγωνισμό και αποδεικνύει ότι η μάχη ανόδου θα κριθεί στο φινάλε.

+ Η προσέλευση του κόσμου. Όχι ότι δεν γίνονται παιχνίδια μεταξύ συγγενών και φίλων, αλλά στην περιφέρεια οι φίλαθλοι δείχνουν διψασμένοι και δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα σε πολλά γήπεδα.

+ Η ατμόσφαιρα στο ντέρμπι ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου. Θα τη ζήλευε η πλειοψηφία των ομάδων της Super League...

+ Ο Πανσερραϊκός, επιτέλους, κέρδισε τον κόσμο του και δείχνει έτοιμος να μην χύσει πάλι την καρδάρα με το γάλα από τα μέσα της χρονιάς κιόλας.

+ Οι ΑΕΛΚ, Νίκη Βόλου. Δαπάνησαν πολλά χρήματα το καλοκαίρι και φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις, δείχνοντας ότι θα διεκδικήσουν το όνειρο με πολλές πιθανότητες.

+ Η δυναμική του Εργοτέλη. Αν και έδωσε μόλις ένα φιλικό με ομάδα της Football League, εγκλιματίστηκε και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις αήττητος. Επιβεβαιώνει ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

+ Οι τελευταίες νίκες της ΑΕΛ απέναντι σε Ολυμπιακό Βόλου και Παναιτωλικό. Μία ΑΕΛ όπως τη θέλουν οι φίλαθλοί της, μετά από πολύ καιρό...

+ Η Αναγέννηση Γιαννιτσών κόντρα στις προβλέψεις κάνει ίδια εκκίνηση με την περσινή και έχει ήδη στο ενεργητικό της νίκες σε βάρος των ΑΕΛ, Πανσερραϊκού.

+ Μπορεί να περίμενε 5 αγωνιστικές, αλλά ο Εθνικός Γαζώρου πανηγύρισε με το εμφατικό 4-0 απέναντι στον Φωκικό την πρώτη νίκη της ιστορίας του στη Football League.

+ Η πρωτιά του Αλεξάντερ Ντακόλ στον πίνακα των σκόρερ (4 γκολ). Στην Καλλιθέα ο Βραζιλιάνος συνεχίζει την πολύ καλή περσινή σεζόν και δείχνει να έχει βρει τον εαυτό του.

+ Η εγγύηση που ακούει στο όνομα Πάτρικ Ογκουνσότο. Τρία γκολ μέχρι τώρα για τον Νιγηριανό, που αν είναι υγιής μπορεί να οδηγήσει στην παραμονή την Αναγέννηση Επανομής.


 

DOWN

 

- Οι τέσσερις αλλαγές προπονητών έπειτα από μόλις πέντε αγωνιστικές. Δόξα Δράμας, Παναχαϊκή, Αναγέννηση Επανομής και Βύζας Μεγάρων έκαναν την αρχή...

- Τα διαδοχικά ματς και η κούραση. Έτσι όπως τα κατάφεραν τα «κεφάλια», θα δοθεί αγώνας δρόμου για να ολοκληρωθεί στην ώρα του ο μαραθώνιος της Football League.

- Τα επεισόδια μεταξύ οπαδών της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου. Η κόντρα καλά κρατεί και όλοι κάνουν τον... σταυρό τους από τώρα για το ματς της 14ης αγωνιστικής.

- Η κόντρα των οργανωμένων οπαδών του Παναιτωλικού με τον μεγαλομέτοχο, Φώτη Κωστούλα και το κλείσιμο του πετάλου. Αν δεν βρεθεί λύση, κάποιος από τους δύο θα βγει χαμένος από τον εμφύλιο.

- Η... χαμένη ηρεμία της Παναχαϊκής. Παίκτες έρχονται και φεύγουν καθημερινά, προπονητές αλλάζουν και γήπεδο δεν υπάρχει. Αλήθεια πώς μπορούν οι φίλαθλοί της να ονειρεύονται άνοδο;

- Τα πολλά παράπονα για τη διαιτησία. Σχεδόν κάθε αγωνιστική γίνονται σοβαρά λάθη και το γαϊτανάκι των ανακοινώσεων έχει ήδη ξεκινήσει.

- Οι οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές. Η ΑΕΛ και ο Θρασύβουλος από την πρεμιέρα κιόλας κινδύνευσαν να χάσουν αγώνες στα χαρτιά εξαιτίας των χρεών από προσφυγές που δεν έχουν διακανονιστεί.

- Η ανετοιμότητα Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας, Ηρακλή. Μένει να φανεί μέχρι πόσο θα αντέξουν στον εξαντλητικό ρυθμό.

- Η γκρίνια στον Ηρακλή. Ο Γιώργος Στράντζαλης αμφισβητείται, ο ίδιος ζητά υπομονή και οι φίλαθλοι μεταγραφές. Μόλις μία νίκη και αυτή με ανατροπή απέναντι στον Θρασύβουλο.

- Η άγνοια νίκης του Βύζαντα Μεγάρων. Η διοίκηση πριν την έναρξη της σεζόν έβαζε πιο ψηλά τον πήχη, αλλά φαίνεται ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν σύντροφο το άγχος και φέτος.

- Το ίδιο περσινό σκηνικό στον Θρασύβουλο. «Πληρώνει» το χτίσιμο λίγο πριν τη σέντρα και είναι αβέβαιο αν θα είναι σε θέση να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις τον Ιανουάριο.

Last modified onΤετάρτη, 17 Οκτώβριος 2012 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep