Προωθήθηκε ο Δήμου

Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Καμπανιακό υπέγραψε ο 18χρονος τερματοφύλακας.

Την προώθηση του 18χρονου τερματοφύλακα, Στάθη Δήμου ανακοίνωσε ο Καμπανιακός. Ο νεαρός γκολκίπερ είχε ενισχύσει πέρυσι την Κ19 του συλλόγου. Η ανακοίνωση:

«Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε με τον Καμπανιακό ο Στάθης Δήμου. Ο γεννημένος το 2006 τερματοφύλακας εντάχθηκε στην Ακαδημία του Συλλόγου σε ηλικία 14 ετών και συνδύασε, στα χρόνια που βρίσκεται σε αυτήν, την παρουσία του με όλες τις επιτυχημένες πορείες των Τμημάτων στα οποία ήταν βασικό στέλεχος. Τέταρτος με την Κ16 στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, τέταρτος με την Κ17 στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, πρώτος με την Β Ομάδα στο Πρωτάθλημα του Πρώτου Ομίλου της Α Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2.

H παρουσία εντός αγωνιστικού χώρου όσο και ο γενικότερος τρόπος λειτουργίας και συμπεριφοράς του μόνο απαρατήρητα δε θα μπορούσαν να περάσουν από τους προπονητές και τους ιθύνοντες του Συλλόγου με τον Κώστα Γεωργιάδη και Στέφανο Αϊβαλιώτη να δίνουν την τελική συγκατάθεση ώστε ο νεαρός ποδοσφαιριστής να γίνει επαγγελματίας φορώντας τη φανέλα του Καμπανιακού. Η Οικογένεια του Καμπανιακού αισθάνεται περήφανη για την πορεία του αθλητή της και του εύχεται υγεία και ένα ποδοσφαιρικό μέλλον γεμάτο επιτυχίες».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2024 11:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep