Διπλή ανακοίνωση Παναργειακού

Η ομάδα του Άργους απέκτησε επιθετικό από τις τοπικές κατηγορίες της Πορτογαλίας, ενώ επισημοποίησε τη μεταγραφή του Παύλου Χατζηδημητρίου.

Ο Παναργειακός επέλεξε την 1η ημέρα της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους για να επισημοποιήσει την απόκτηση δύο επιθετικών. Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε την έλευση του Τζόσεφ Μπερνάντο Μοντέρο που έπαιζε στα τοπικά της Πορτογαλίας και αυτή του 19χρονου, Παύλου Χατζηδημητρίου από τη Δόξα Δράμας.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Παναργειακός ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού Joseph Bernardo Montero. Ο Αμερικανός επιθετικός ο οποίος αγωνιζόταν στις μικρές κατηγορίες της Πορτογαλίας με την ομάδα της Centro Desportivo De Fatima, έρχεται να πλαισιώσει την επιθετικη γραμμή της ομάδας μας. Joseph σε καλωσορίζουμε στην ομάδα του Παναργειακού και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

«Η ΠΑΕ Παναργειακός ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου ταλαντούχου επιθετικού Παύλου Χατζηδημητρίου. Ο Δραμινος επιθετικός, ο οποίος στο ντεμπούτο το του σκόραρε στον αγώνα κυπέλλου της περασμένης Κυριακής στο Αρτάκη ,ξεκίνησε να αγωνίζεται στους Αμπελόκηπους Δράμας, πριν μετακόμισή στη Δόξα Δράμας με την οποία πέρσι έκανε μια πολύ καλή χρονιά σκοράροντας 11 γκολ στον Α όμιλο της Γ εθνικής».

Last modified onΠέμπτη, 12 Σεπτέμβριος 2024 16:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep