Ελεύθερος για Super League ο Σιμόνι

Ο Αλμπέρτο Σιμόνι δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Μακεδονικό.

Τον πρώτο του σκόρερ αποχαιρέτησε την Τετάρτη (03/07) ο Μακεδονικός. Ο Αλμπέρτο Σιμόνι, όπως αναμενόταν, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και οι Θεσσαλονικείς ενημέρωσαν ότι θα συνεχίσει σε ομάδα της Super League. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άλμπερτ Σιμόνι, ο οποίος εντάσσεται σε ομάδα της Stoiximan Super League! Ο 27χρονος (05/11/1996) επιθετικός πραγματοποίησε την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, κατά τον δεύτερο χρόνο της παρουσίας του στην Ευκαρπία, πετυχαίνοντας 15 τέρματα και δίνοντας 4 ασίστ σε 29 συμμετοχές (1.851′)!

Ως 1ος σκόρερ του Α Ομίλου, μετά από πολλή δουλειά σε συνεργασία με τον Στέλιο Μαλεζά και το επιτελείο του και επιμονή στους στόχους και τα όνειρα του, ο Σιμόνι έδρασε καταλυτικά ώστε να βοηθήσει τον Μακεδονικό να τερματίσει στην 3η θέση!

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, με την παρούσα ανακοίνωση μπορούμε επίσης να γνωστοποιήσουμε την μετακίνηση του Άλμπερτ Σιμόνι, για πρώτη φορά στην καριέρα του, σε ομάδα της Stoiximan Super League! Ένα παιδί που ήρθε το 2022 στον νεοφώτιστο Μακεδονικό, με τον δικό του προσωπικό αγώνα, δικαίως βρίσκει πια την ευκαιρία του στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Άλμπερτ για την προσφορά του την τελευταία διετία στην «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται να πραγματοποιήσει με υγεία τα όνειρα του!».

Last modified onΤετάρτη, 03 Ιούλιος 2024 16:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep