Επιστροφή Αυλωνίτη στον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 34χρονο πρώην αμυντικό του Πανσερραϊκού.

Την πρώτη συμφωνία με ποδοσφαιριστή εν όψει της συμμετοχής στη Super League 2 ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Πρόκειται για τον 34χρονο στόπερ, Τάσο Αυλωνίτη που θα φοράσει τα κυανέρυθρα μετά από 10 χρόνια.

Ο Αυλωνίτης έπαιζε στον Πανσερραϊκό και πέρυσι είχε 16 συμμετοχές και 1 γκολ. Στον Πανιώνιο αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2014. Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Απόλλωνα Λεμεσού, Άσκολι, Στουρμ Γκρατς, Παναθηναϊκού, Χαρτς, Ολυμπιακού, Καβάλας, Αιγάλεω, Ηλυσιακού.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Αυλωνίτη, με το τυπικό σκέλος της απόκτησης του να πραγματοποιηθεί όταν ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της σύστασης της ΠΑΕ εντός των επόμενων ημερών.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα μας ύστερα από δέκα χρόνια ενώ κατά το παρελθόν, μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Στουρμ Γκρατς (Αυστρία), Χαρτς (Σκωτία), Παναθηναϊκό, Άσκολι (Ιταλία) και Απόλλων Λεμεσού.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την φανελα του Πανσερραϊκού στην Super League 1. Καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια μας Τάσο!».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Ιούνιος 2024 12:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep