Ιδρύθηκε η ΠΑΕ Παναργειακός

Υπεγράφη η συστατική πράξη της ίδρυσης της ΠΑΕ Παναργειακός. Κάλεσμα αγοράς μετοχών.

Στις επαγγελματικές κατηγορίες επιστρέφει ο Παναργειακός και, όπως ενημέρωσε, την Τρίτη (12/06) υπεγράφη η συστατική πράξη της ίδρυσης της ΠΑΕ. Η σχετική ανακοίνωση:

«12 Ιουνίου 2024. Ώρα 16:00 Μία ημερομηνία σταθμός στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας. Σήμερα ξαναγεννήθηκε μετά από 32 χρόνια η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία ΠΑΕ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ.

Στο γραφείο της συμβολαιογράφου Αθηνών κ. Ελισάβετ Παπακωστοπούλου η εκλεγείσα από την Γ.Σ. των μελών προσωρινή Διοικούσα επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Τσιόδρα Αθανάσιο, Ηλιόπουλο Βασίλειο, Μπρούσαλη Αλεξάνδρα, Τσιόδρα Μαρία και Ταμπούρη Αλέξανδρο υπέγραψαν την συστατική πράξη της ίδρυσης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διάθεση των μετοχών της ομάδας μας. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας να προμηθευτεί μετοχές της ομάδας μας για να μπορέσει ο Παναργειακός να είναι δυνατός και ανταγωνιστικός στο μαραθώνιο της Super League 2. Ευχαριστούμε θερμά τον δικηγόρο Αθηνών κ. Αργύρη Λίβα για την πολύτιμη βοήθεια του».

Last modified onΠέμπτη, 13 Ιούνιος 2024 16:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep