Ηλιάδης... ξανά στο Διαιτητικό

Το ρεπορτάζ του FL News από τη συζήτηση της αίτησης επιβολής - ενεργοποίησης σε βάρος της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής.

Έπειτα από αρκετές αναβολές την Τρίτη (28/05) συζητήθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο η νέα αίτηση επιβολής - ενεργοποίησης ποινών του Στέλιου Ηλιάδη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Κυανόλευκων έχει απευθυνθεί πλέον στην 5μελή σύνθεση και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος του Γιώργος Παναγόπουλος είπε:

«Η υπόθεση αυτή αποτέλεσε τη θρυαλλίδα για τη λειτουργία του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Δικάστηκε από παράνομη σύνθεση και προκάλεσε αγωγές από μέλος του δικαστηρίου. Κρίθηκε η διαδοχή και απορρίφθηκε η αίτηση ως καταχρηστική, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει φτάσει ως τον Άρειο Πάγο. Τότε ζητούσαμε την επιβολή ποινών. Τώρα ζητάμε την επιβολή - ενεργοποίηση και την αναγνώριση της διαδοχής. Η 3μελής σύνθεση έχει ακυρωθεί από το Εφετείο και δεν αναγνωρίζεται από την ΕΕΑ, οπότε δεν υφίσταται δεδικασμένο. Ζητάμε το 50%, των οφειλών που έχει αναγνωρίσει η ΠΑΕ.

Ο δικηγόρος του ΠΟΤ Ηρακλή, Αργύρης Λίβας είπε:

«Όταν δεν μας συμφέρει, η σύνθεση είναι παράνομη. Εμείς δεν διαλύσαμε καμία σύνθεση. Δικάσαμε και έχουν εκδοθεί τρεις αποφάσεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι από το 2011. Ακόμα και αν υπάρχει διαδοχή μιλάμε για τέσσερις ΠΑΕ πίσω από τότε που αγωνιζόταν ο ποδοσφαιριστής και η απόφαση είναι η 600/2011. Αν αυτό δεν είναι καταχρηστικότητα, τότε τι είναι;».

Last modified onΤετάρτη, 29 Μάιος 2024 12:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep