«Θα το ζήλευε και παλαιστής»

Διαμαρτυρία του ΠΟΤ Ηρακλή για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β.

Μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ Β η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία και συνόδευσε την ανακοίνωσή της με φωτογραφία που εμφανίζει ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Κρίστιαν Κούστα. Όπως υποστήριξε, το συγκεκριμένο μαρκάρισμα έμεινε ατιμώρητο, όπως και τουλάχιστον 10 παρόμοια. Αναλυτικά:

«Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Β΄προσπαθεί με ανορθόδοξο τρόπο να σταματήσει τον επιθετικό της ομάδας μας, Κριστιάν Κούστα. Με κεφαλοκλείδωμα κι άλλες κινήσεις που θα ζήλευε ακόμη και παλαιστής της ελληνορωμαϊκής, ο παίκτης των γηπεδούχων κάνει αυτό το μαρκάρισμα που συνιστά το λιγότερο φάουλ και παρατήρηση με κίτρινη κάρτα. Προς έκπληξη όλων μας, η εμφανέστατη παράβαση δεν σημειώθηκε από τον άρχοντα του αγώνα, ούτε απ’ τους βοηθούς του, με αποτέλεσμα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα να υποδειχθεί το φάουλ που αρχικώς σήμανε την αποβολή του ποδοσφαιριστή μας, Αντρές Αρόγιο και εν συνεχεία να σημειωθεί το γκολ που έφερε και την ισοφάριση σε 2-2 για τους γηπεδούχους στην εκπνοή των καθυστερήσεων της αναμέτρησης.

Μάλιστα, παρόμοιες φάσεις με “θύμα” τον σέντερ φορ του ΗΡΑΚΛΗ σημειώθηκαν σε τουλάχιστον άλλες 10 περιπτώσεις, χωρίς να υποδειχθούν οι πεντακάθαρες παραβάσεις και να τιμωρηθούν με κάρτες οι αμυνόμενοι του ΠΑΟΚ Β’. Δυστυχώς, η διαιτητική τετράδα με τα λάθη αυτά και ειδικά με τη φάση που περιγράφουμε, έκρινε ουσιαστικά και το αποτέλεσμα του αγώνα, που θα έπρεπε να είναι νικηφόρο για την ομάδα μας, γεγονός που έφερε και την “έκρηξη” τόσο του κόουτς, Σούλη Παπαδόπουλου και όλου του “κυανόλευκου” πάγκου.

Άλλωστε, για να προλάβουμε δικαιολογίες του τύπου “δεν το είδαμε”, παραθέτουμε τη συγκεκριμένη φωτογραφία για να αποδείξουμε του λόγου το αληθές. Η εικόνα αυτή είναι αδιάψευστος μάρτυρας…».

Last modified onΠέμπτη, 16 Μάιος 2024 10:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep