«26 συλλήψεις στη Ρόδο»

Πηγή φωτ.: rodiaki.gr Πηγή φωτ.: rodiaki.gr

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή» συνελήφθησαν 25 οπαδοί της Παναχαϊκής και ένας του Διαγόρα μετά τα επεισόδια στο μεταξύ τους ματς.

Στη σύλληψη 26 ατόμων που ενεπλάκησαν στα επεισόδια της Κυριακής (25/02) στη Ρόδο προχώρησε η Αστυνομία σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ροδιακής». Όπως αναφέρεται, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους και θα προσαχθούν στην αρμόδια Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Εκτός από τους 25 Πατρινούς έχει συλληφθεί και ένας οπαδός του Διαγόρα, με τη «Ροδιακή» να σημειώνει:

«Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και άλλοι οπαδοί του Διαγόρα. Οι εμπλεκόμενοι εντοπίστηκαν χθες το βράδυ μετά το τέλος του αγώνα του Διαγόρα με την Παναχαϊκή στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Super League 2. Υπενθυμίζουμε ότι προηγουμένως είχε δημιουργηθεί ένταση και αναστάτωση τόσο μέσα στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας» όπου προκλήθηκαν φθορές, όσο όμως και στους γύρο δρόμους του Σταδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η δικογραφία φορά τους νόμους περί αθλητικής βίας και συγκεκριμένα «αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις ή αθλητικό υπόβαθρο, ερασιτεχνικός και επαγγελματικός αθλητισμός, φθορές και οπλοχρησία».

Last modified onΔευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2024 14:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep