Αναβολές και παραιτήσεις

Η ΕΕΑ ενημέρωσε για τις αιτήσεις κατάπτωσης σε βάρος των Παναχαϊκής, ΠΟΤ Ηρακλή.

Αιτήσεις κατάπτωσης των εγγυητικών των Παναχαϊκής, ΠΟΤ Ηρακλή είχαν προγραμματιστεί να συζητηθούν την Τετάρτη (14/02) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΑ, οι υποθέσεις των Αχαιών αναβλήθηκαν, ενώ για τους Θεσσαλονικείς υπήρξαν τρεις παραιτήσεις και μία αναβολή.

Αναλυτικά:

1. Αίτηση του προπονητή Παράσχου Λεωνιδάκη περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ. (εξ αναβολής). ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ.

2. Αίτηση του προπονητή Πασχάλου Έλκα περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ. (εξ αναβολής ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ.

3. Αίτηση του προπονητή Ηλία Βούρα περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ. (εξ αναβολής ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ.

4. Αίτηση του Β΄προπονητή Ευαγγέλου Ντίσιου περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ. (εξ αναβολής) ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ.

5. Αίτηση του αθλητή Λεωνίδα Κυβελίδη περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ.

6. Αίτηση της τρίτης Μαρίας Σαμαρτζή περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ».

Last modified onΤετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2024 13:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep