Δανεικοί στη Φινλανδία

Η Athens Kallithea παραχώρησε στην KTP τους Έντλαντ, Τουλγέρογλου.

Συνεργασία με τη φινλανδική KTP έχει ξεκινήσει η Athens Kallithea. Μετά τον περσινό δανεισμό του Γιώργου Μανθάτη οι Κυανόλευκοι παραχώρησαν στον συγκεκριμένο σύλλογο δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον 19χρονο, Κωνσταντίνο Έντλαντ και τον 18χρονο Γιάννη Τουλγέρογλου, ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει τους δανεισμούς του Ελληνοαμερικανού μέσου Κωνσταντίνου Edlund και του Έλληνα στράικερ Γιάννη Τουλγέρογλου στην KTP της δεύτερης κατηγορίας της Φινλανδίας έως το τέλος της σεζόν 2024.

Ο Edlund, 19, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την AKFC τον Ιανουάριο 2023 έχοντας περάσει από την ακαδημία της Chicago Fire του MLS και προπονούταν αποκλειστικά με την πρώτη ομάδα. Δεν έχει κάνει ακόμα το επαγγελματικό ντεμπούτο του.

Ο Τουλγέρογλου, 18, ήρθε στην ακαδημία της AKFC τον Ιούνιο 2022 και μόλις υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ομάδα πριν φύγει δανεικός. Γεννημένος στην Αθήνα, ο Τουλγέρογλου αναδείχθηκε από την ακαδημία του Ολυμπιακού (Κ10 έως Κ16) και πέρασε από τις υποδομές του Ιωνικού (Κ17), προτού έρθει στην ακαδημία της AKFC. Από τον Αύγουστο 2023, ο Τουλγέρογλου προπονείται με την πρώτη ομάδα, ενώ παράλληλα αγωνίζεται με την Κ19 της AKFC.

Η KTP ήταν στην κορυφαία κατηγορία της Φινλανδίας την περσινή σεζόν, και ο δεξιός μπακ της AKFC Γεώργιος Μανθάτης πέρασε μία επιτυχημένη περίοδο δανεισμού με την ομάδα το πρώτο μισό της σεζόν. Μετά την αποχώρηση του Μανθάτη, η KTP υποβιβάστηκε και την τρέχουσα σεζόν κυνηγά ξανά την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

Καλή επιτυχία, Κωνσταντίνε και Γιάννη».

Last modified onΔευτέρα, 29 Ιανουάριος 2024 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep