Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ο Κούγιας, η Πάχη και ο Βόλος

Ο Αλέξης Κούγιας συνηθίζει να περνά χρόνο στην Πάχη Μεγάρων και χθες βρέθηκε στο Δημοτικό στάδιο για να δει την αναμέτρηση του Βύζαντα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Αλέξης Κούγιας συνηθίζει να περνά χρόνο στην Πάχη Μεγάρων και χθες βρέθηκε στο Δημοτικό στάδιο για να δει την αναμέτρηση του Βύζαντα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Αλέξης Κούγιας έφτασε στο γήπεδο των Μεγάρων στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και είδε τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου να τον αποδοκιμάζουν.

Η αστυνομική δύναμη είχε από νωρίς αποκλείσει με κλοιό τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου από τους φίλους του Βύζαντα ώστε να μην υπάρξουν επεισόδια. Ο Αλέξης Κούγιας κάθισε στην ακριβώς αντίθετη πλευρά και απλά άκουσε από απόσταση τα συνθήματα που του φώναξαν.

Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα χρειαστεί να παίζει η ομάδα του για να τον δεις στο γήπεδο. Την Παρασκευή (28/3) ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Κατερίνη για το ματς του Πιερικού με την Παναχαϊκή, την Κυριακή (30/10) ήταν στα Ψαχνά για το ματς του Ηρακλή με τη Νίκη Βόλου και γενικά δεν χάνει ματς αν έχει σε απόσταση «βολής» κάποιο γήπεδο. Μέσα Αυγούστου βρέθηκε στο Ελ Πάσο για το φιλικό ματς της Καλλιθέας με τον Παναιτωλικό και πέρσι παρακολούθησε πολλές φορές αναμετρήσεις του Βύζαντα Μεγάρων. Φταίει και το ότι έχει την τάση να περνά χρόνο στην Πάχη Μεγάρων, όπου έχει και το κότερο του.

Την Τετάρτη (3/10) το απόγευμα βρέθηκε στο γήπεδο των Μεγάρων μισή ώρα μετά την έναρξη της αναμέτρησης. Η είδηση έφτασε γρήγορα στα αυτιά των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου που είχαν ένα κομμάτι στην δεξιά πλευρά της κερκίδας του Δημοτικού Σταδίου που ακόμη δεν διαθέτει ούτε καθίσματα. Η αντίδραση των οπαδών της ομάδας του Βόλου ήταν άμεση, αφού ο Αλέξης Κούγιας είναι ένα από τα πρόσωπα που συνδέεται άμεσα με την αγωνιστική αδράνεια του Ολυμπιακού Βόλου την σεζόν που τελείωσε. Οι ίδιοι το θεώρησαν πρόκληση από τον νομικό σύμβουλο της Παναχαϊκής, όπως είναι ο τίτλος που αποδίδει στον εαυτό του το τελευταίο διάστημα.

Η αντίδραση των οπαδών της ομάδας του Βόλου ήταν άμεση, αφού ο Αλέξης Κούγιας είναι ένα από τα πρόσωπα που συνδέεται άμεσα με την αγωνιστική αδράνεια του Ολυμπιακού Βόλου την σεζόν που τελείωσε.

Η αστυνομική δύναμη είχε από νωρίς αποκλείσει με κλοιό τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου από τους φίλους του Βύζαντα ώστε να μην υπάρξουνε επεισόδια. Ο Αλέξης Κούγιας κάθισε στην ακριβώς αντίθετη πλευρά και απλά άκουσε από απόσταση τα συνθήματα που του φώναξαν. Τα πνεύματα ηρέμησαν άμεσα και γρήγορα οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου συγκεντρώθηκαν στο παιχνίδι και σε όσα έκανε η ομάδα τους στον αγωνιστικό χώρο. Λίγα μέτρα πιο πέρα ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε να μιλά για όλους και για όλα με ονόματα, αφού δεν υπήρχαν κάμερες ούτε καταγραφή σε όσα έλεγε.

Last modified onΠέμπτη, 04 Οκτώβριος 2012 11:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep