«Μπουκάλι… απογοήτευσης»

Η απολογία του ΠΟΤ Ηρακλή για όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Κοζάνη. Αρνήθηκαν τις ρίψεις μετά τη λήξη οι Κυανόλευκοι.

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε την Τρίτη (12/12) η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία των ρίψεων μπουκαλιών στο παιχνίδι της 3ης Δεκεμβρίου με την Κοζάνη. Οι Κυανόλευκοι συνομολόγησαν μία ρίψη στο 66’, όμως όχι και αυτές μετά τη λήξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο νομικός της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου συνομολόγησε τη ρίψη ενός μπουκαλιού στο 66’, αλλά είπε:

«Υπήρχε δικαιολογημένη αγανάκτηση, γιατί προκληθήκαμε από τους φιλοξενούμενους με την απώθηση αξιωματούχου μας στο 66’. Αυτή ήταν η σπίθα για να κινητοποιηθούν οι διαμαρτυρίες. Αρνούμαστε πλήρως τη ρίψη 10 μπουκαλιών μετά τη λήξη του αγώνα. Αναφέρεται μόνο στην έκθεση της Αστυνομίας. Ούτε ο διαιτητής, ούτε ο παρατηρητής γράφουν κάτι. Το άρθρο 15παρ.1 αναφέρει ότι η έκθεση της Αστυνομίας λαμβάνεται υπόψη μόνο όταν συμπληρώνει τις βασικές εκθέσεις των αξιωματούχων».

Ο Κώστας Σγουρής που κατέθεσε ως μάρτυρας, ανέφερε:

«Υπήρξε ένταση στο 66’, αλλά δεν πετάχτηκαν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο. Δεχτήκαμε ένα γκολ μετά από 12 λεπτά καθυστερήσεις. Ένα έπεσε από την αγανάκτηση των φιλάθλων. Έπεσε ένα άδειο μπουκάλι, αλλά δεν προκάλεσε ζημιά σε κανέναν».

Σε επισήμανση του αθλητικού δικαστή ότι ο παρατηρητής μιλά για 10 μπουκάλια, οι Κυανόλευκοι υποστήριξαν ότι αυτό αναγράφηκε εκ παραδρομής και σε ένα κουτάκι της έκθεσης. Όπως είπε ο Γρηγορίου:

«Ήταν ένα μπουκάλι… απογοήτευσης. Δεν στόχευε κάπου. Αν ήταν μαζική η ρίψη θα αναφερόταν στην κύρια έκθεση. Από παραδρομή γίνεται λόγος για 10 μπουκάλια. Έχουμε λευκό μητρώο, δεν έχουμε έρθει ξανά ενώπιόν σας και πρέπει να σταθμίσετε ότι κάθε ευρώ προστίμου αγγίζει τις ομάδες της κατηγορίας. Είναι μία βασανιστική διαδικασία, γιατί δεν υπάρχουν έσοδα».

Last modified onΤετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2023 12:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep