«Καμπάνα» έξι αγωνιστικών ο Πόζογλου

Για υβριστική συμπεριφορά και βλασφημία των Θείων τιμωρήθηκε ο επιθετικός του Καμπανιακού.

Ο επιθετικός του Καμπανιακού, Στέλιος Πόζογλου είχε παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα στο φινάλε του αγώνα με τον Μακεδονικό για διαμαρτυρία στον 4ο σχετικά με τις καθυστερήσεις. Ακολούθως αποβλήθηκε από τον διαιτητή και, όπως έγινε γνωστό μέσω του ποινολογίου, η «καμπάνα» ήταν βαριά. Συγκεκριμένα, τιμωρήθηκε με 6 αγωνιστικές και 188 ευρώ πρόστιμο για παράβαση των άρθρων 10 παρ.1δ Ι και ΙΙ και 3.

Το άρθρο 10 παρ.1δ αναφέρει:

«Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα ευρώ (250) ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για έναν από τους εξής λόγους:

Ι. Υβριστική συμπεριφορά -έργω ή λόγω- προς τους διαιτητή, βοηθούς διαιτητές, παρατηρητή, βοηθό παρατηρητή και γιατρό του αγώνα,
ΙΙ. Βλασφημία των θείων».

Στο άρθρο 10 παρ.3 αναφέρεται:

«Στην περίπτωση που τα παραπτώματα ενός ποδοσφαιριστή είναι δύο ή περισσότερα, επιβάλλεται συνολική ποινή (αποκλεισμού και χρηματική), το ύψος της οποίας προκύπτει από το άθροισμα της μεγαλύτερης ποινής στην οποία προστίθεται το ήμισυ καθεμιάς από τις υπόλοιπες μικρότερες ποινές. Εάν η προστιθέμενη ποινή είναι μονός αριθμός, το ήμισυ προσαυξάνεται προς τον μεγαλύτερο αριθμό».

Εάν η ποινή δεν αλλάξει μέσω έφεσης, τότε ο Πόζογλου θα γυρίσει τέλος Ιανουαρίου στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Last modified onΠαρασκευή, 08 Δεκέμβριος 2023 15:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep