Μακρινή αναβολή εν όψει… πώλησης

Συμφωνία της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής με τον δικηγόρο των Γιάκομπ, Ηλιάδη, Αγγελόπουλου.

Το μέτωπο της προσφυγής του Μπόγκνταν Μάρα έκλεισε χάρη στην κινητοποίηση των οπαδών, αλλά υφίστανται σε βάρος της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής τρία ακόμα ανοικτά από το μακρινό παρελθόν στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Πρόκειται για τις αιτήσεις επιβολής – ενεργοποίησης ποινών των Βίκτορας Γιάκομπ, Βασίλη Αγγελόπουλου και Στέλιου Ηλιάδη.

Οι τρεις εξ αναβολής υποθέσεις είχαν προσδιοριστεί να συζητηθούν την Τρίτη (24/10) στο Διαιτητικό, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News ζητήθηκε μακρινή αναβολή εν όψει… πώλησης. Υπενθυμίζεται ότι ο ενδιαφερόμενος επενδυτής, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης προχωρά σε οικονομικό έλεγχο για να διαπιστώσει το ακριβές μέγεθος των οφειλών.

Τους τρεις ποδοσφαιριστές εκπροσωπεί ο δικηγόρος του Μάρα, Γιώργος Παναγόπουλος, ενώ από πλευράς ΠΑΕ παραστάθηκε ο νομικός Νίκος Μπακλαβάς από το γραφείο του Χάρη Γρηγορίου.

Ο Παναγόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η ΠΑΕ ζητά την αναβολή. Είχαμε μία ακόμα υπόθεση του Μάρα, η οποία εκτελέστηκε πριν λίγες ημέρες και σε συνεννόηση που είχα με τη διοίκηση αποφάσισα να διευκολύνω την εταιρεία εν όψει της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου, γιατί γίνεται μια διαπραγμάτευση. Μου ζητήθηκε η διευκόλυνση αυτή και δεν έχω πρόβλημα να αναβληθεί η συζήτηση έστω και αορίστως».

Η πρόεδρος του Διαιτητικού χορήγησε έτσι αναβολή για τις 23 Ιανουαρίου και είπε: «Ευχή μας είναι να τα βρείτε». Με τον τρόπο αυτό οι Κυανόλευκοι κέρδισαν χρόνο και έδειξαν ότι υπάρχει πλέον δίαυλος επικοινωνίας με τον Παναγόπουλο. Εξάλλου, η διαδικασία στο Διαιτητικό δεν περιλαμβάνει πια δύο στάδια, αλλά ένα ενιαίο (επιβολή – ενεργοποίηση), κάτι που την επισπεύδει.

@Αναλυτικό ρεπορτάζ φιλοξενεί και η εφημερίδα «Live Sport».

Last modified onΤετάρτη, 25 Οκτώβριος 2023 12:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep