«Πολύ καλό κλίμα με Μονεμβασιώτη»

Στη σύσκεψη διοίκησης, προπονητή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο επενδυτή.

Το πολύ καλό κλίμα από την επαφή του με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη κράτησε ο Στράτος Ευγενίου Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ενημέρωσε σχετικά τα μέλη της διοίκησης και τον Σάκη Τσιώλη στη συνάντηση που έγινε το Σάββατο (21/10) στη Μίκρα. Η ενημέρωση:

«Συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα πραγματοποιήθηκε χθες αργά το απόγευμα, παρουσία του μεγαλομετόχου, Στράτου Ευγενίου, των μελών της Διοίκησης, καθώς και του προπονητή της ομάδας μας, Σάκη Τσιώλη. Εκεί, ο κόουτς έκανε μία γενική ενημέρωση στους παρευρισκόμενους για διάφορα θέματα που απασχολούν την ομάδα και παράλληλα έθεσε υπόψιν των μελών της Διοίκησης το θέμα της περαιτέρω ενίσχυσης του ΗΡΑΚΛΗ στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Στράτος Ευγενίου, ενημέρωσε όλους για τη συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον κύριο Μονεμβασιώτη. Όπως είπε, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια πρόταση.

Προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει απρόσκοπτα και να τρέξει τις υποχρεώσεις της, ο κύριος Ευγενίου δεσμεύτηκε σε όλους ότι εξακολουθεί να στηρίζει με κάθε τρόπο την προσπάθεια που ξεκίνησε μαζί με τους συνεργάτες του».

Last modified onΔευτέρα, 23 Οκτώβριος 2023 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep