Τσιώλης: «Νίκη και μόνο»

Πλήρης ο ΠΟΤ Ηρακλής στο παιχνίδι της Τετάρτης (11/10) με την ΑΕΛ.

Στο AEL FC Arena δοκιμάζεται την Τετάρτη (11/10, 16.00 Youtube) ο ΠΟΤ Ηρακλής απέναντι στην ΑΕΛ και ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Ο ίδιος σημείωσε ότι οι Κυανόλευκοι σ' αυτό το παιχνίδι διεκδικούν τη νίκη και μόνο και ανέφερε:

«Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από τις 2 κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας. Θέλω να πιστεύω ότι η απόδοση και των δύο ομάδων θα είναι τέτοια που το επιτρέπει η τεράστια ιστορία τους. Είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλάμε για παιχνίδια-φωτιά, είμαστε εξάλλου μόλις στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σίγουρα όμως ο Ηρακλής διεκδικεί και σ’ αυτό τον αγώνα τη νίκη και μόνο. Με την παρουσία μας και την προσπάθεια που θα κάνουμε, πιστεύω ότι τελικά θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αίσιο τέλος στην υπόθεση Μάρα:

«Για όλη την οικογένεια του Ηρακλή, από τη στιγμή που υπήρξε θέμα επιβίωσης για την ομάδα, αυτό ήταν βάλσαμο για όλους. Αλλά, όλο αυτό έχει δρόμο μπροστά, εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε, να αφοσιωθούμε στη δουλειά μας, για να μπορέσουμε μέσα από την απόδοση που θα έχουμε, να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στους ανθρώπους αυτούς που διαχειρίζονται όλα αυτά τα προβλήματα και προσπαθούν να τα επιλύσουν”.

Ο τερματοφύλακας, Μάρκος Βελλίδης τόνισε:

«Κανονικά έτσι θα έπρεπε να είναι, δηλαδή ένα παιχνίδι Α’ Εθνικής, ένα ντέρμπι βγαλμένο απ’ τα παλιά, με θύμησες και αναμνήσεις για όλο τον φίλαθλο κόσμο κι όχι μόνο αυτών των δύο μεγάλων ομάδων. Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε στη Β’ Κατηγορία. Ωστόσο, θ’ αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με υψηλές προσδοκίες, όπως η ΑΕΛ, σ’ ένα γήπεδο που θεωρώ ότι θα είναι γεμάτο από κόσμο και θα είναι πραγματική γιορτή για το ποδόσφαιρο. Εύχομαι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο σοβαροί, πειθαρχημένοι και πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας και ν’ αποδείξουμε ότι είμαστε μία πολύ δυνατή ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι στοχεύουμε στους 3 βαθμούς, αλλά το κυριότερο είναι να βρούμε ομοιογένεια, να δέσουμε περισσότερο σαν ομάδα και κάθε φορά να παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι».

Η αποστολή: Βελλίδης, Βιτλής, Γκάγιτς, Γκμπενιόν, Δοϊρανλής, Ελευθεριάδης, Έμπο, Καπίγια, Κουντουριώτης, Κούστα, Λύγκας, Μακρής, Μπαρμπόπουλος, Μπαλικτσής Μ, Παλαβράκης, Σίλβα, Σιούτας, Στοΐσεβιτς, Τόρες, Τσουμάνης, Χειρίτραντας, Χρουσιέλ.

Last modified onΤρίτη, 10 Οκτώβριος 2023 16:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep