Αποκλεισμός με ανατροπή

Ο Καμπανιακός έχασε 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο του Μακεδονικού για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Υψηλό ήταν το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης για τον Καμπανιακό. Η ομάδα από τη Χαλάστρα υποδέχτηκε τους Αρκάδες τη Δευτέρα (09/10) στο γήπεδο Μακεδονικού για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, προηγήθηκε, αλλά ηττήθηκε εν τέλει 3-1 και δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τους «16».

Στο 19' ο Πόζογλου με γυριστό σουτ έβαλε σε θέση οδηγού τον Καμπανιακό και στο 26' ο Ρετζίς από σέντρα του Καλτσά με κεφαλιά ισοφάρισε. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 54' με σουτ του Μάντζη από πάσα του Καλτσά και το 1-3 φιαμορφώθηκε από σουτ του τελευταίου και κόντρα που έβαλε ο Μιριτέλο.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-3
Σκόρερ: 19' σουτ Πόζογλου – 26' κεφ. Ρετζίς, 54' σουτ Μάντζης, 57' σουτ Μιριτέλο

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ηλίας Σαπάνης): Κασαπίδης, Μπούσης, Νικολαΐδης, Φροσύνης, Καθάριος Π. (65’ Προσκυνητόπουλος), Σαρβανίδης, Πόζογλου (88’ Ταΐρης), Καθάριος Ν. (65’ Εππας), Γαρύφαλλος (65’ Μανιός), Τότσκα (77’ Ζαννάκης), Γιουκούδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ατιένθα, Γκαρθία, Χουχούμης, Μουνάφο (76’ Αλάγκμπε), Σουρλής (83’ Βαλιέντε), Καλτσάς (89' Σίτο), Μπαρτόλο (46’ Μάντζης), Μιριτέλο, Ρετζίς (76’ Ζούγλης).

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου), Στεφανής (Καρδίτσας)

Last modified onΔευτέρα, 09 Οκτώβριος 2023 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep