Τα τυπικά για Μάρα!

Οι υπογραφές απομένουν για να κλείσει το μέτωπο της προσφυγής Μάρα στην ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής.

Ο κόσμος του Ηρακλή ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ερασιτέχνη και οι Κυανόλευκοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό που είχε επιδικαστεί στον Μπόγκνταν Μάρα (225 χιλιάδες ευρώ) από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Από την ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής έχουν αφαιρεθεί, άλλωστε, 3 βαθμοί και η προθεσμία πληρωμής για την επιστροφή τους λήγει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (06/10).

Όπως προκύπτει τόσο από την ΠΑΕ, όσο και από την πλευρά του Ρουμάνου, έχει επιτευχθεί συμφωνία και απομένουν οι υπογραφές για να αποσύρει ο ίδιος την αίτηση ενεργοποίησης ποινών. Μάλιστα, ο δικηγόρος του Μάρα θα βρίσκεται την Πέμπτη (05/10) στη Θεσσαλονίκη για να κλείσει το ζήτημα και να αποφευχθεί η αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, οι δύο πλευρές συζητούν και για τις περιπτώσεις των Γιάκομπ, Αγγελόπουλου, Ηλιάδη, οπότε δεν αποκλείεται οι υποθέσεις τους να αναβληθούν στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Ο ΓΣ Ηρακλής ανέφερε σχετικά με την επίτευξη του στόχου και ευχαρίστησε άπαντες για τη βοήθεια:

«Ο Μαραθώνιος έγινε σπριντ και ο Ηρακλής είναι έτοιμος να κόψει το νήμα και να επιτευχθεί ο στόχος του. Ο Γ.Σ. Ηρακλής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ακόμα μια φορά τους φιλάθλους του, για την μεγάλη ανταπόκριση και να μεταφέρει ότι η προσπάθεια συνεχίζεται μέχρι σήμερα(5/10) το βράδυ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».

Last modified onΠέμπτη, 05 Οκτώβριος 2023 15:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep