Θέμα με τα συμβόλαια της ΑΣΑ

Μόλις 14 ποδοσφαιριστές στη δύναμή της έχει η θεσσαλική ομάδα. Τι προβλέπει η προκήρυξη.

Θέμα με την Αναγέννηση Καρδίτσας έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα. Λόγω ban η ΕΠΟ δεν βγάζει δελτία, με αποτέλεσμα η ΑΣΑ να έχει αυτή τη στιγμή 14 συμβόλαια στη δύναμή της.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια, ως και το Σάββατο (23/09) στο ρόστερ της θεσσαλικής ομάδας βρίσκονται οι Γκέκας, Τσέλιος, Γκαντής, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Μπούζας, Κοζορώνης, Ζάγγος, Ξύδας, Βερνάρδος, Γκινής, Αθανασιάδης και Ριμπέιρο. Όπως γίνεται κατανοητό, δεν έχει εκδοθεί δελτίο για κανένα από τα αποκτήματα εξαιτίας μεταγραφικού ban.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος στο άρθρο 11 παρ.7 αναφέρει: «Ομάδα που κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει λιγότερα από είκοσι (20) ενεργά συμβόλαια αποβάλλεται από το πρωτάθλημα με απόφαση του ΔΣ της διοργανώτριας». Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (24/09) έχει προγραμματιστεί το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ Β και εκεί θα φανεί πόσους ποδοσφαιριστές θα δηλώσει η ΑΣΑ.

Το blog «dikisports», μάλιστα, ανέφερε το Σάββατο:

«ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Μηδενίζεται αύριο, αποβάλλεται την Τρίτη. Άνευ σημασίας ο αυριανός αγώνας Αναγέννησης Καρδίτσας-ΑΕΚ Β'. Η γηπεδούχος ομάδα θα μηδενιστεί, καθώς έχει μόνο 14 επαγγελματικά συμβόλαια (η νέα διοίκηση της SL2 είχε προβλέψει μίνιμουμ τα 20). Την Τρίτη η Αναγέννηση Καρδίτσας θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Αλήθεια, η ΕΕΑ πως της έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής;».

Από πλευράς ΠΑΕ δεν θέλησαν να σχολιάσουν το δημοσιεύμα. Στο ΔΣ της Τρίτης (26/09) δεδομένα θα συζητηθεί το θέμα για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι επλήγησαν προ ημερών από τις καταστροφικές πλημμύρες

Last modified onΣάββατο, 23 Σεπτέμβριος 2023 10:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep