Σε απολογία ο Θεοδωρόπουλος

Η διοίκηση της ΑΕΛ κάλεσε σε απολογία τον Κώστα Θεοδωρόπουλο και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Σε απολογία κάλεσε η ΑΕΛ τον Κώστα Θεοδωρόπουλο, για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Παναγιώτη Γκουτζίδη και τον Θωμά Κυπαρίσση, όπου τους μίλησε με απρεπή τρόπο.

Μετά την απολογία του 33χρονου τερματοφύλακα, οι «βυσσινί» θα αποφασίσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Παρά τις πρώτες σκέψεις για άμεση λύση του συμβολαίου του παίκτη, η ΑΕΛ αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να απολογηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ, δυνάμει σημερινής απόφασης του Δ.Σ. της, δεδομένων των όσων πραγματικά συνέβησαν από πλευράς του ποδοσφαιριστή Κωστα Θεοδωρόπουλου, θα τον καλέσει σε απολογία εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά του, κατά του προπονητή κ.Παναγιώτη Γκουτζίδη και κατά του γενικού αρχηγού κ.Θωμά Κυπαρίσση.

Οι δύο υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος προσέφεραν με αυταπάρνηση και υπό αντίξοες συνθήκες υλική και ψυχολογική βοήθεια εντός της πατρικής οικείας του απρεπή ποδοσφαιριστή, για να άκουσαν έκπληκτοι και ως μη όφειλαν απίστευτες βωμολοχίες. Μετά και την απολογία του ποδοσφαιριστή Θεοδωρόπουλου, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αποφασίσει για την περαιτέρω συνέχιση ή τη λύση της συνεργασίας μαζί του».

Last modified onΠαρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2023 22:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep