Από την Κηφισιά, στην Ηλιούπολη

Ο Ματέους Μπαρμπόσα παραχωρήθηκε δανεικός από την Κηφισιά στην Ηλιούπολη.

Στη Super League 2 θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ματέους Μπαρμπόσα, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στην Ηλιούπολη, από την περσινή πρωταθλήτρια Κηφισιά. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος στόπερ θα βοηθήσει την ομάδα του Νίκου Παντέλη με την ποιότητα και την εμπειρία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Mateus Soares Barbosa υπό τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Κηφισιάς.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Figueirense στη Βραζιλία, ενώ είχε πολλές συμμετοχές και με την K20 oμάδα της Palmeiras και της PSTC, όπου συνέχισε την καριέρα του.

Ο υψηλόσωμος στόπερ έχει παραστάσεις και από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έχοντας περάσει από τις Πορτογαλικές Mafra και Loures, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ το 2021 ήρθε στην Ελλάδα για την Επισκοπή, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις που τον καθιέρωσαν στη βασική 11άδα. Η πορεία του, τον οδήγησε το καλοκαίρι του 2022 στην Κηφισιά, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στη Superleague.

H ΠΑΕ Ηλιούπολη εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην ΠΑΕ Κηφισιά και στον πρόεδρό της Χρήστο Πρίτσα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και εύχεται στον Μateus καλή αρχή με τα χρώματα του «Ήλιου».

Last modified onΤετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2023 16:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep