Βοηθός του Μαλεζά ο Κετικίδης

Ο Γιώργος Κετικίδης είναι ο άμεσος συνεργάτης του Στέλιου Μαλεζά στον πάγκο του Μακεδονικού.

Μεταγραφή και στο τεχνικό επιτελείο έκανε ο Μακεδονικός, καθώς ο Γιώργος Κετικίδης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Στέλιου Μαλεζά. Ο 56χρονος Σερραίος τεχνικός έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες και ως πρώτος και ως βοηθός προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Κετικίδη!

Ο 56χρονος τεχνικός με καταγωγή από τις Σέρρες αναλαμβάνει τον ρόλο του άμεσου συνεργάτη του προπονητή Στέλιου Μαλεζά, στην ομάδα ανδρών του Μακεδονικού, έχοντας ήδη γνωριστεί και εργαστεί τις προηγούμενες ημέρες με τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου.

Ο coach Κετικίδης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, καθώς και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA A.

Έχει διατελέσει προπονητής του Ωρωπού και των Ακαδημιών Προτάσοφ, βοηθός προπονητής του Νίκου Καραγεωργίου για συνολικά επτά χρόνια στον ΠΑΟΚ και τον Εργοτέλη, βοηθός προπονητής του Μουράτ Σεροπιάν στα Χανιά και τον Παναιγιάλειο, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στον ΠΑΣ Αλικαρνασσού «Ηρόδοτος», στον Παναργειακό, τον Αστέρα Βλαχιώτη και τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής εκπροσωπώντας μεταξύ άλλων τον Πανσερραϊκό, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Ιάλυσο Ρόδου, τον Παναργειακό και τον Πανελευσινιακό.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον coach Κετικίδη στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα μας!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep