Λυμπεράκης στον Μακεδονικό

Ο Οδυσσέας Λυμπεράκης είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Μακεδονικού.

Νέος σταθμός της καριέρας του Οδυσσέα Λυμπεράκη είναι ο Μακεδονικός. Ο 25χρονος αριστερός μπακ, που πέρυσι πήρε την άνοδο με τον Πανσερραϊκό, συμφώνησε με τους «πράσινους». Στο παρελθόν έχει αγωνισεί σε Καβάλα, Πανιώνιο, ΟΦΗ, Βόλο και Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Οδυσσέα Λυμπεράκη!

Ο 25χρονος (05/06/1998) αριστερός μπακ έρχεται στην Ευκαρπία ως πρωταθλητής της Β Εθνικής με την ομάδα του Πανσερραϊκού! Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ Καβάλας και την Καβάλα, ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του τόπου καταγωγής του στην πρόσφατη περίοδο, και το 2019 έκανε το άλμα στην Super League για λογαριασμό του Πανιωνίου!

Οι εμφανίσεις του ως βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας των Νεοσμυρνιωτών τού εξασφάλισαν τη μετακίνηση στον ΟΦΗ, για την απόκτηση περαιτέρω εμπειριών πρώτης κατηγορίας, παραμένοντας στο Ηράκλειο για δύο σεζόν. Το 2022 ήρθε η μετακίνηση στον ΝΠΣ Βόλος, όπου δεν βρήκε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε. Στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο άφησε την πρώτη κατηγορία για την Super League 2 και τον Πανσερραϊκό, ενισχύοντας τις προσπάθειες των Σερραίων για την επίτευξη της ανόδου. Στο τέλος της σεζόν, προσέθεσε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του!

Στον Μακεδονικό, ο Καβαλιώτης μπακ πρόκειται να εισφέρει σε αθλητικότητα, εντάσεις, ταχύτητα και καλή αμυντική ισορροπία, αποτελώντας ένα χρήσιμο… μηχανάκι στα χέρια του Στέλιου Μαλεζά και έναν… μπελά για το επιτελείο φροντιστών του αγωνιστικού χώρου, αφού είναι έτοιμος να «οργώσει» μία πτέρυγα σε κάθε ημίχρονο!

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Οδυσσέα στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep