Ακολούθησε Διγκόζη ο Τάτσης

Ελεύθερος από τον Διαγόρα ο νεοαποκτηθείς μπακ της Κοζάνης.

Η Κοζάνη ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Τάτση, αναφέροντας ότι πέρυσι φορούσε τη φανέλα της Επισκοπής. Ο 23χρονος, πάντως, αν και είχε ανακοινωθεί πέρυσι από τους Κρητικούς, έπαιξε στους Κυανέρυθρους (27 συμμετοχές, 1 γκολ). Θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Άγγελο Διγκόζη. Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τάτση, που έρχεται να ενισχύσει τη ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μίνι βιογραφικό:
Γεννημένος στην Πάτρα στις 28/3/2000 (23) και έχει ύψος 1,78μ.,στην αγωνίζεται με επιτυχία στην θέση του αριστερού μπακ, είναι γρήγορος και γενικότερα ένας ποδοσφαιριστής γεμάτος θέληση για διάκριση.Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα του ΑΣ Πήγασος, έπειτα στις Ελπίδες Ιωαννίνων και από εκεί μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Κ17 φτάνοντας να παίξει ως και στην Κ19. Ααπό εκεί πήγε Παραμυθιά και Αχέρων Καναλακίου. Επαγγελματικό συμβόλαιο έκανε στον Διαγόρα όπου ήταν από τα βασικά στελέχη της ροδίτικης ομάδας παίζοντας σε 27 αγώνες πρωταθλήματος SL2 και σε 2 αγώνες στο κύπελλο Ελλάδας. Πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα της Επισκοπής στην Κρήτη. Όμως για την καριέρα του «μιλούν» τα νούμερα του, 111 συμμετοχές, 1γκολ, 2 ασιστ, 8.555 λεπτά συμμετοχής επαγγελματικά πρωταθλήματα και κύπελλο.

Στις πρώτες του δηλώσεις o αθλητής της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ, ανέφερε τα εξής: «Νιώθω πολύ καλά που θα βρίσκομαι στην ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ σε μια ιστορική ομάδα. Μια ομάδα που εντυπωσίασε τις δυο τελευταίες χρονιές με αποκορύφωμα της άνοδο στην SL2 μετά από 42 χρόνια. Θέλω να είμαι μέρος μιας πολύ καλής ομάδας και φυσικά μιας ανάλογης χρονιάς. Ελπίζω να πάν όλα καλά, να έχουμε υγεία και να πραγματοποιήσουμε κάθε στόχο που θέσαμε εξ αρχής παίκτες, διοίκηση και προπονητικό τιμ.”

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Τάτση στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ».

Last modified onΣάββατο, 02 Σεπτέμβριος 2023 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep