Τρεις νεαροί στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Ανακοινώθηκαν Παπαδάκος, Μακρυδάκης και Μπαλαμώτης.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε την απόκτηση τριών νεαρών και έφτασε τις επτά προσθήκες. Στα κιτρινόμαυρα ντύθηκαν οι Θανάσης Παπαδάκος, Γιώργος Μακρυδάκης και Κώστας Μπαλαμώτης.

Ο Παπαδάκος είναι 20 ετών (24/03/2003), μέσος και την περσινή σεζόν ήταν ελεύθερος. Το 2021-22 ήταν στον Ολυμπιακό Β χωρίς να πάρει συμμετοχές. Ο 23χρονος αμυντικός Μακρυδάκης στο πρώτο μισό της περσινής χρονιάς είχε 8 συμμετοχές και 1 γκολ με τον Ηρόδοτο. Ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στον Αλμωπό Αριδαίας (12 συμμετοχές). Ο 18χρονος μπακ, Μπαλαμώτης έπαιξε σε 12 αγώνες με τον Ηρακλή Λάρισας.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αθανάσιο Παπαδάκο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Νέων της ιταλικής Atalanta, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην U-17 της Torino. Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Πειραιώς, όπου αγωνίστηκε στην U-17 και U-19 των ερυθρολεύκων. Παράλληλα μετρά τρεις συμμετοχές με U-16 της Εθνικής μας ομάδας. Θανάση καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Μακρυδάκη. Ο Γιώργος γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 2000 και αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην U-19 του ΟΦΗ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Άγιο Νικόλαο και Ηρόδοτο. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας. Γιώργο καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνο Μπαλαμώτη. Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου του 2005 και αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Νέων του Ηρακλή Λάρισας, ενώ στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου, με τον οποίο πέρυσι αγωνίστηκε 12 φορές στο πρωτάθλημα της Super League 2. Κωνσταντίνε καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Last modified onΣάββατο, 19 Αύγουστος 2023 09:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep