Καρέ μεταγραφών η ΑΣΑ

Ανακοινώθηκαν από την Αναγέννηση Καρδίτσας Κοκκίνης, Κέρθι, Στασινόπουλος και Ντουμάνης.

Μετά την πρόσληψη προπονητή η Αναγέννηση Καρδίτσας ξεκίνησε τις ανακοινώσεις ενίσχυσης. Η θεσσαλική ομάδα απέκτησε τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Σωτήρη Κοκκίνη από τα Χανιά (9 συμμετοχές) και τον 24χρονο αμυντικό μέσο Βαγγέλη Κέρθι από τον Αλμωπό Αριδαίας (26 συμμετοχές). Αναμένεται να ακολουθήσουν ο 19χρονος αμυντικός, Νίκος Στασινόπουλος από την Παναχαϊκή (8 συμμετοχές) και ο 23χρονος μέσος Πάρη Ντουμάνη από τη Βέροια (24 συμμετοχές). Αναλυτικά:

«Η Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Σωτήρη Κοκκίνη. Ο Σωτήρης γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου του 2000 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες της Borrusia Mönchengladbach, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Ολλανδία για να ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της Venlo. Επέστρεψε στην Γερμανία για λογαριασμό της Schalke, όπου αγωνίστηκε στην U-16. Ακολούθησε η μετακόμιση του εκ νέου στην Ολλανδία για τη Venlo, με την οποία αγωνίστηκε σε επίπεδο U-17, U-19 και U-21, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην U-21 Willem. Για πρώτη φορά στην καριέρα του αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα του Εργοτέλη. Ακολούθησε ο Ιωνικός με τον οποίο αγωνίστηκε στην Super League 1, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα των Χανίων. Σωτήρη καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ευάγγελο Κέρθι. Ο Βαγγέλης γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1999 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ Καβάλας, για να μεταγραφεί στη συνέχεια με τον Α.Ο. Καβάλας, με τον οποίο αγωνίστηκε στη Football League. Τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους φόρεσε τη φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας. Βαγγέλη καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νικόλαο Στασινόπουλο. Ο Νίκος γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 2003 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Πάτρα για λογαριασμό της Παναχαϊκής. Ακολούθησε ένας δανεισμός στον Αμβρακικό Λουτρού, για να επιστρέψει στην Παναχαϊκή, με την οποία την περσινή σεζόν μέτρησε 14 συμμετοχές σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας, ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

Νίκο καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παρασκευά Ντουμάνη. Ο Παρασκευάς γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου του 2000 και αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ αγωνίστηκε στις U-17 και U-20 των ερυθρολεύκων. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Εργοτέλη, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας.

Παρασκευά καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Last modified onΠέμπτη, 17 Αύγουστος 2023 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep