Δύο προσθήκες ο Καμπανιακός

Οι Γαρύφαλλος, Ξιφιλίνος ανακοινώθηκαν από την ομάδα της Χαλάστρας.

Ο Καμπανιακός ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιώργου Γαρύφαλλου, Δημήτρη Ξιφιλίνου από Μακεδονικό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας αντίστοιχα. Αναλυτικά:

«Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας του Καμπανιακού συνδυάστηκε με την ανακοίνωση δύο μεταγραφών. Δημήτρης Ξιφιλινός και Γιώργος Γαρύφαλλος αποτελούν και επίσημα παίχτες των Κόκκινων της Χαλάστρας. Ο 21χρονος Ξιφιλινός αγωνίζεται τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Το καλοκαίρι του 2011 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και έκτοτε συμμετείχε στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών φτάνοντας μέχρι και την Κ19, μετρώντας μάλιστα αρκετές κατακτήσεις αυτών. Στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των ΠΟ Τρίγλιας, Απόλλωνα Πόντου ενώ πέρυσι αγωνίστηκε ως αντίπαλος του Καμπανιακού στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής φορώντας την φανέλα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Το έτερο μεταγραφικό απόκτημα, o Γιώργος Γαρύφαλλος ήταν τα τελευταία χρόνια ο αρχηγός του Μακεδονικού. Έκανε δύο θητείες στους Πράσινους της Νεάπολης, την πρώτη που διήρκησε έξι χρόνια και τελείωσε το 2019 όταν μετακόμισε αρχικά στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και στη συνέχεια στη Θύελλα Σαρακηνών και την δεύτερη που διήρκησε τα δύο προηγούμενα έτη η οποία και συνοδεύτηκε από την άνοδο στην Super League 2 τη σεζόν 2021-2022 και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία την περσινή σεζόν. Ο Γιώργος Γαρύφαλλος αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και στα πλάγια της μεσαίας γραμμής κι αποτέλεσε τα τελευταία χρόνια κομβικό παίχτη σε όποια ομάδα αγωνίστηκε.

Αναμφισβήτητα δύο σημαντικές προσθήκες για το ρόστερ του Καμπανιακού οι οποίες θα βοηθήσουν, η καθεμία ξεχωριστά, στο δύσκολο έργο των Κόκκινων στο φετινό Πρωτάθλημα της Super League 2.

Η Οικογένεια του Καμπανιακού καλωσορίζει τους Γιώργο Γαρύφαλλο και Δημήτρη Ξιφιλινό και τους εύχεται υγεία και μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά».

Last modified onΤετάρτη, 16 Αύγουστος 2023 23:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep