Αρχή με προπονητή τερματοφυλάκων

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε ότι συνεχίζει στο τεχνικό τιμ ο Νούλης Σιαμίδης.

Την πρώτη συγκέντρωση έχει ορίσει ο Μακεδονικός για τις 21 Αυγούστου, όμως δεν έχει ανακοινώσει με ποιον προπονητή θα γίνει αυτή. Τουλάχιστον την Τρίτη (15/08) έκανε γνωστό ότι ανανέωσε ο προπονητής τερματοφυλάκων, Νούλης Σιαμίδης. Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νούλη Σιαμίδη! Ο Σιαμίδης αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας κυρίως στον Απόλλων Καλαμαριάς. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και UEFA Goalkeeping, έχοντας εργαστεί ως προπονητής τερματοφυλάκων για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Αναγέννηση Επανομής, την Καλλικράτεια, τον Άρη Παλαιοχωρίου και τον Ιωνικό. Μάλιστα, έχει εργαστεί για μια διετία στην AFC Cleveland στις ΗΠΑ.

Στον Μακεδονικό ξεκίνησε να εργάζεται το καλοκαίρι του 2021 και αυτή θα είναι η τρίτη σεζόν συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Σιαμίδη να μετατρέπεται σε ένα σταθερό μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων διατηρεί τον ρόλο του και στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μακεδονικού. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Νούλη Σιαμίδη υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες στα πράσινα!».

Last modified onΤρίτη, 15 Αύγουστος 2023 17:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep