Ψώνια από Νέους Μπλάκμπερν, Λαμίας

Στην Παναχαϊκή ο Άγγλος επιθετικός, Σαμ Μπερνς. Αποκτήθηκε και ο Γαλαριώτης από την Κ20 της Λαμίας.

Μεταγραφών συνέχεια για την Παναχαϊκή. Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε τον 21 ετών Άγγλο επιθετικό, Σαμ Μπερνς, ο οποίος πέρυσι είχε 13 συμμετοχές και 2 γκολ με την U21 της Μπλάκμπερν. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Sam Burns ! Ο 21χρονος Άγγλος επιθετικός είναι γεννημένος στο Λίβερπουλ στις 9 Αυγούστου 2002. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ιστορική Blackburn αγωνιζόμενος μέχρι και την ομάδα U21 του συλλόγου. Την περίοδο 2020/2021 αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια της Κατηγορίας Νέων της Premier League βρίσκοντας δίχτυα 7 φορές.

Τη σεζόν 2021/2022 σε 11 παιχνίδια της Κατηγορίας Νέων της Premier League σκόραρε 7 φορές ενώ στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε ως δανεικός σε 15 παιχνίδια της League Two της Αγγλίας, με τα χρώματα της Scunthorpe United. Την περσινή αγωνιστική περίοδο, επέστρεψε στην Blackburn τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 13 παιχνίδια της Κατηγορίας Νέων της Premier League σημειώνοντας 2 τέρματα. Sam, καλώς ήλθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!».

Αποκτήθηκε, επίσης, ο 19χρονος Πατρινός, Κωνσταντίνος Γαλαριώτης από την Κ20 της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο πατρινό ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνο Γαλαριώτη! Ο Κωνσταντίνος Γαλαριώτης είναι 19 ετών (γεννημένος 18 Ιουλίου 2004) και αγωνίζεται στα άκρα ενώ χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δυο του πόδια.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Δαβουρλή Κ '92 όπου και πήρε το βάπτισμα του πυρός μόλις στα 16 του χρόνια αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, σημειώνοντας 4 γκολ και μοιράζοντας 8 ασίστ. Τελευταία του ομάδα ήταν η Λαμία, με την οποία αγωνίστηκε σε 25 αγώνες σημειώνοντας 2 γκολ στο Πρωτάθλημα Κ20 της Super League 1. Κωνσταντίνε, καλώς όρισες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Αύγουστος 2023 22:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep