Αποχωρήσεων συνέχεια

Ακόμα έξι ποδοσφαιριστές έφυγαν από τον Γιούχτα.

Στους 12 έφτασαν οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από τον Γιούχτα μετά την άνοδο στη Super League 2. Η κρητική ομάδα ευχαρίστησε τους Αζίζι, Γερακιό, Δωματά, Κοντογιάννη, Πλουσή, Χρήστου, ενώ είχαν προηγηθεί οι Ψαρράς, Κουρουπάκης, Ρουσάκης, Γιαλούσης, Αργκιλέσι, Νύκταρης. Αναλυτικά:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Αρχανών ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια κατά αλφαβητική σειρά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Αζίζι Νεκτάριο, Γερακιό Γιώργο, Δωματά Ιωάννη, Κοντογιάννη Γιώργο, Πλουσή Δομίνικο και Χρήστου Μάνο, οι οποίοι από σήμερα δεν είναι στο roster της Ομάδας μας λύνοντας έτσι την απόλυτα επιτυχημένη μας συνεργασία.

Η ομάδα μας εύχεται κάθε καλό και καλή επιτυχία σε ότι επιλέξουν από δω και πέρα σε όλα τα παιδιά που μαζί με όλη την ομάδα συνετέλεσαν και προσέφεραν τα μέγιστα στον δρόμο για την επιτυχία της ομάδας μας. Αποτέλεσαν κομμάτι αυτής της καταπληκτικής μας πορείας, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έτσι όλοι μαζί καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας με κυρίαρχο αρχικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 5ο όμιλο της Γ Εθνικής Κατηγορίας και το εισιτήριο για την άνοδο στα επαγγελματικά σαλόνια του ποδοσφαίρου .Σας ευχαριστούμε και πάλι».

Last modified onΤρίτη, 08 Αύγουστος 2023 13:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep