«Αρνήθηκαν Ζυγκερίδης, Τοπάλ»

Η Παναχαϊκή πήρε αναβολή συζήτησης στις προσφυγές των Ζυγκερίδη, Τοπάλ, Κωνσταντακόπουλου. Πόσα λεφτά θέλησε να δώσει από τα οφειλόμενα.

Τριάδα προσφυγών σε βάρος της Παναχαϊκής και, μάλιστα, ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο ως το 2024, είχε προσδιοριστεί να συζητηθεί τη Δευτέρα (17/07) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Σύμφωνα, ωστόσο, με το ρεπορτάζ του FL News, οι Αχαιοί πέτυχαν αναβολή εκδίκασης για την 1η Αυγούστου.

Τους τρεις ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο δικηγόρος Μανώλης Αλαφραγκής, ενώ για την Παναχαϊκή παραστάθηκε η Δόξα Τσαγκαράκη. Η τελευταία ζήτησε αναβολή λόγω αδυναμίας παράστασης (πολύ σοβαρό οικογενειακό προβλήμα) του Αργύρη Λίβα και εν τέλει έπειτα από διάσκεψη το αίτημα έγινε αποδεκτό κατά πλειοψηφία.

«Είναι επτά μήνες απλήρωτοι, πώς θα ζήσουν;», είπε μεταξύ άλλων ο Αλαφραγκής και τόνισε ότι πρέπει τα συμβόλαιά τους να λυθούν, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν σε άλλες ομάδες. Η Τσαγκαράκη από την πλευρά της ανέφερε: «Με βάση τα όσα μου έχει μεταφέρει ο κύριος Λίβας, η ΠΑΕ έκανε προτάσεις στους Ζυγκερίδη, Τοπάλ, ώστε να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά».

Η απάντηση του δικηγόρου των ποδοσφαιριστών; «Πριν 5 λεπτά που μίλησα μαζί τους, μου είπαν ότι από τις 9-9.500 ευρώ που τους οφείλουν, τους πρότειναν να πάρουν 2.000 ευρώ. Φυσικά, απέρριψαν την πρόταση αυτή». Αν ισχύουν, φυσικά, τα πάραπάνω ποσά θεωρείται απίθανο οι Κοκκινόμαυροι να αποσπάσουν θετική απάντηση από ποδοσφαιριστή του περσινού ρόστερ.

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιούλιος 2023 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep