Έξι ανανεώσεις η ΑΣΑ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε την παραμονή Αθανασιάδη, Γκόλια, Κοζορώνη, Γκέκα, Σταμόπουλου και Μπούζα.

Τις συμφωνίες που είχε κλείσει από τέλη Ιουνίου με έξι ποδοσφαιριστές επισημοποίησε η Αναγέννηση Καρδίτσας και ενώ είναι ακόμα σε εκκρεμότητα η πρόσληψη προπονητή. Συμφώνησαν στην παραμονή τους οι Κλάους Αθανασιάδης, Νίκος Γκόλιας, Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης, Νέστωρ Γκέκας, Τζέιμς Σταμόπουλος και Βασίλης Μπούζας. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κλάους Αθανασιάδη. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους με τα χρώματα της Αναγέννησης μέτρα σε 52 συμμετοχές 10 γκολ και 3 ασίστ. Κλάους σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!»

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Γκόλια. Ο αρχηγός μας μετρά συνολικά 80 συμμετοχές με τα κιτρινόμαυρα, σημειώνοντας και 5 γκολ. Νίκο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!»

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βαλάντη Κοζορώνη. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο μέτρησε συνολικά 28 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ. Βαλάντη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!»

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νέστορα Γκέκα. Με τη φανέλα της Αναγέννησης έχει αγωνιστεί σε 84 παιχνίδια, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 36 από αυτά. Νέστορα σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!»

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Τζέημς Σταμόπουλο. Στις δύο σεζόν παρουσίας του στην Αναγέννηση αγωνίστηκε σε 50 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Τζέημς σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!»

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Μπούζα. Σε 10 συμμετοχές με την Αναγέννηση μέτρησε 1 γκολ και 1 ασίστ. Βασίλη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Last modified onΠέμπτη, 13 Ιούλιος 2023 14:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep