Ακολούθησε Αμανατίδη ο Δημόπουλος

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή της Μαύρης Θύελλας, Περικλή Αμανατίδη. Ενίσχυση στην άμυνα με Δημόπουλο.

Την πρόσληψη του Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του πρώην αμυντικού της ΑΣΑ, Στέργιου Δημόπουλου ανακοίνωσε η Καλαμάτα. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την πρόσληψη του Περικλή Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο Μακεδόνας προπονητής στην εικοσαετή καριέρα του έχει βρεθεί στον πάγκο αρκετών ομάδων Β και Γ κατηγορίας, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν ο κόουτς της Αναγέννησης Καρδίτσας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει με την Μαύρη Θύελλα τον στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ.

Δηλώσεις Περικλή Αμανατίδη

«Ευχαριστώ τον κ. Πρασσά και τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι να δουλέψω στην Καλαμάτα. Μια καταπληκτική πόλη να ζεις και να μπορείς να υλοποιείς τις ιδέες σου. Θα συνεργαστούμε με νέους ανθρώπους και καινούριους συνεργάτες αλλά το πιο συναρπαστικό είναι να προπονείς τη Μαύρη Θύελλα. Νομίζω ότι ωρίμασαν οι συνθήκες και έχει έρθει η στιγμή η Καλαμάτα να γευτεί τη χαρά της ανόδου στη Σουπερ Λιγκ».

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Στέργιου Δημόπουλου. Είναι 33 ετών, γεννημένος 25-5-90, αριστεροπόδαρος στόπερ με ύψος 1.80.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Αναγέννησης Καρδίτσας και επαγγελματικό ποδόσφαιρο έπαιξε από το 2013 μέχρι και το 2017 στην Αναγέννηση και την Λάρισα. Τα επόμενα δυόμισι χρόνια φόρεσε τη φανέλα του ΓΣΠ Βόλου, ενώ ακολούθησαν οι μεταγραφές του στον Λεβαδειακό και την Βέροια. Από το 2021-2023 φόρεσε και πάλι τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας με προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει με την εμπειρία και την ποιότητα του την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Ιούλιος 2023 10:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep